Е хайде да се съберем най-накрая де Аз съм готов по всяко време.Не е задължително да е в неделя.Който иска да звънка да се уговорим за по бира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:Е хайде да се съберем най-накрая де Аз съм готов по всяко време.Не е задължително да е в неделя.Който иска да звънка да се уговорим за по бира.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Колеги лошата новина е че се разделих с любимия си Фиат.............,но на ли се сещате ,че любовта пак ще ни навести след раздяла,както стана и днес.Влюбих се пак в една Фиатка от Варна и утре ще ми я докарат пред олтара (К А Т)Така,че вече имам право да присъствам на среща. защото от година не бях карал Фиат,но от утре съм зад волана на бялата двуместна машина .ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.
Коментар
-
Машината е много добре запазена,нещо ще запазя модела в тайна докато не дойда на клубна среща.Не е много за клубен автомобил,няма екстри(дори няма температурен уред,оборотомер) и най-голямата му екстра ще се опитам да съм му АЗ.Както и да е важното е ,че пак си имам фиат,който трябва винаги да е в перфектно състояние и да си заслужи клубните стикери.ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.
Коментар
-
Joro написа:От форума на алфа предлагат тази седмица да се съберем на горния етаж (паркинг) на мола, защото паркинга на автото бил затворен вече (лично не съм ходил там от 2 седмици). Така че ако сте навитаци да ходим и ние там. Пък ще седнем на кафето вътре...Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
На мола няма да има място в кафето, по-вероятно е на West да е... днес ще се доуточнява най-вероятно... ми ходете до West, ако ни няма там - на мола... ако и там ни няма - връщате се на West (просто сме закъснели)... аз ще видя с какво ще дойда, че пунтото влезе за боядисване Най-накрая и моята кола ще е перфектна
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар