Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз бях там само че бях седнал на Westa и се наслаждавах на слънцето, но следващия път ще доида с червеното уно, много ми се иска да пробвам някоя алфичка дали варви, като глеам маи само шум вдигат без да убиждам никого :D
    punto gt3 98'

Коментар

Little Bullet написа:
      И аз бях там само че бях седнал на Westa и се наслаждавах на слънцето, но следващия път ще доида с червеното уно, много ми се иска да пробвам някоя алфичка дали варви, като глеам маи само шум вдигат без да убиждам никого :D
      Само така ! Ще им покажем, че могат само да бръмчат и да въртят гуми :D На следващата среща непременно ще те очакваме

Коментар

пожеже от скоро живея в Бургас, можете ли да ми обясните къде е това заведение WEST?Писането на кирилица е задължителноМодераторски екип на fiat-bg.org
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
          пожеже от скоро живея в Бургас, можете ли да ми обясните къде е това заведение WEST?Писането на кирилица е задължителноМодераторски екип на fiat-bg.org
          в първия пост съм писал и съм пуснал на картата къде е ... но въпреки това - до стадиона "Нафтекс" завиваш посока хотел цурк (към морето все едно) и караш само по пътя - на едно място той се разделя и става на 3 части, средната е затворена - поемаш по дясната ... и там си караш само направо докато свърши пътя или видиш 10-20 алфи и 1-2 фиата :D:D:D

Коментар

напомням, че срещата е утре, гледайте пак да има повече алфи, от колкото фиати и ще има санкции

Коментар

отново бяхме 3 фиата и незнам си колко алфи ... 10-15-20 ... Преди правехме такива срещи, защо спряхте да идвате ? Разбирам тези, които нямат възможност в неделя в 2, но другите ?

Коментар

В момента колата е без шофьорска седалка и малко трудно да дойда.Счупил се е единия "прът" в седалката и с времето е протрил дунапрена и чак скъса дамаската и си закачих якето.... и те така..Предполагам е често срещан проблем и после ще сложа снимки на разколачена седалка.
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Еми аз пък съм без задна броня и огънат калник и номера ми е хванат със скоби. Кво да се излагам пред алфите spark на мен дунапрена ми се притрива във зъбните колела които местят облегалката и непрекъснато се рони. Ония ден и свалях и не можах да го измисля как да го спра. Трябва да обшия всичко с плат че да не се рони
                  Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

пък аз още търся планка за тампона на двигателя и преоткривам удоволствието да пътувам с автобус
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Съжалявам ама ми се наложи да ходя до Сливен и неможах да дойда. Имах голямо желание да се запознаем с някой от форума. Другия път ако не сам пак извън Бургас ще дойда на 100%-та.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

Тази неделя ще има ли събиране???
                        Ex.Opel Astra

Коментар

да, тази неделя ще има, но аз ще съм на изпит във варна и не знам дали ще мога да дойда навреме ...

Коментар

...и аз ще дойда
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Ако не ми мине черна котка пътя и аз ще дойда
                              Brava 1.4 12V 96г. газ

Коментар

СРЕЩИ ВЪВ БУРГАС: ВСЯКА 2-РА и ПОСЛЕДНА НЕДЕЛЯ - West

kiler_4o написа:
                                Всяка втора и последна неделя от месеца се събират алфа клуба - някои фиатаджии ходим с тях... А защо не всички ? Нека от сега нататък всяка втора и последна неделя от месеца да се събираме в 14 часа на West с тях...

Коментар

Working...
                                X