И аз бях там само че бях седнал на Westa и се наслаждавах на слънцето, но следващия път ще доида с червеното уно, много ми се иска да пробвам някоя алфичка дали варви, като глеам маи само шум вдигат без да убиждам никого :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Little Bullet написа:И аз бях там само че бях седнал на Westa и се наслаждавах на слънцето, но следващия път ще доида с червеното уно, много ми се иска да пробвам някоя алфичка дали варви, като глеам маи само шум вдигат без да убиждам никого :D
Коментар
-
z_sutrov написа:пожеже от скоро живея в Бургас, можете ли да ми обясните къде е това заведение WEST?Писането на кирилица е задължителноМодераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
В момента колата е без шофьорска седалка и малко трудно да дойда.Счупил се е единия "прът" в седалката и с времето е протрил дунапрена и чак скъса дамаската и си закачих якето.... и те така..Предполагам е често срещан проблем и после ще сложа снимки на разколачена седалка.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Еми аз пък съм без задна броня и огънат калник и номера ми е хванат със скоби. Кво да се излагам пред алфите spark на мен дунапрена ми се притрива във зъбните колела които местят облегалката и непрекъснато се рони. Ония ден и свалях и не можах да го измисля как да го спра. Трябва да обшия всичко с плат че да не се рониFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар