Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здр

krasio_79bs написа:
    Ма те същите като моите бре.Довечера ще ги кача в галерията.
    е сигурно си бил там

Коментар

И аз може да дойда ама да не мъ тупате че ще съм със едно Ауди.

Коментар

Снимки от срещата
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
          доста подробна сесийка

Коментар

Айде бре.Срамота.Идва най-голямото събитие за годината,а вие се чудите дали да присъствате.Па и е на 100 километра от Бургас.Стягайте редиците и смело напред към Сливен.Ето и малко снимки от предният Италфест.Ще има и автомивка http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/italfest2010/
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              Айде бре.Срамота.Идва най-голямото събитие за годината,а вие се чудите дали да присъствате.Па и е на 100 километра от Бургас.Стягайте редиците и смело напред към Сливен.Ето и малко снимки от предният Италфест.Ще има и автомивка http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/italfest2010/
              Абе тия що цапат на човека колата бе? Тази година дано вземат да измият един фиат,че само алфи мият.Сигурно повече се цапат.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз съм под съмнение за това не се записвам.Чакам просвовутата си заплата, която я чакам от 15-ти........

Коментар

deivid написа:
                  Аз съм под съмнение за това не се записвам.Чакам просвовутата си заплата, която я чакам от 15-ти........
                  Ай стига бре.Все ще се намери с кой да пътуваш.Взимаш си сандвичи и вода и си готов.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Момци, днес получих най-сетне рекламните материали от София.
                    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                    Peugeot 307 1.6 HDi 16V 110hp

Коментар

b_angelov написа:
                      Значи прайм няква среща или в събота на ОМВ
                      krasio_79bs написа:
                      deivid написа:
                      Ай стига бре.Все ще се намери с кой да пътуваш.Взимаш си сандвичи и вода и си готов.
                      Нямам грам леф.... Силно се моля до петък да преведе парите... Че ако зареди него не дойда на италфеста, ще му направя сечено

Коментар

Аз съм в играта, или поне ще направя и невъзможното да се измъкна от работа и в събота сутрин на ОМВ-то С коя кола обаче е все още мъгла :D
                        Турбо..... Фиат Турбо.....

http://img146.imageshack.us/img146/3713/podpisfiat.jpg

Коментар

deivid написа:
                          Значи прайм няква среща или в събота на ОМВ
                          Moже да направим нещо извънредно, но тази седмица ми е много натоварена и след работа.
                          deivid написа:
                          Нямам грам леф.... Силно се моля до петък да преведе парите... Че ако зареди него не дойда на италфеста, ще му направя сечено :twisted
                          Същата картинка и при мен. Чакам си парите от 4 месеца, но до Петък ако не даде поне за 1 месец, ще ходя на гости на шефа да си ги искам лично, в кеш, брой или на ръка. Не ме интересува.
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Peugeot 307 1.6 HDi 16V 110hp

Коментар

b_angelov написа:
                            Дай някакъв телефон на ЛС да се уговорим как да взема материали за агитация.Или ми се обади на моя 0885 08 22 83 Красимир
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз не се записвам, защото може да дойда от към другата страна, т.е. Твърдица, че там ще има рали същата седмица и ще гледам да ги комбинирам двете евентуално.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Re: Предложение за пътуване към Италфест 2011

И аз мисля да дойда на Италфест 2011 с Фиат Мултипла. От скоро съм фен на марката. Ще гледам да съм на сборен пункт на 8 октомври в 8 ч. Поздрави

Коментар

Working...
                                X