Всяка втора и последна неделя от месеца се събират алфа клуба - някои фиатаджии ходим с тях... А защо не всички ? Нека от сега нататък всяка втора и последна неделя от месеца да се събираме в 14 часа
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Всяка втора и последна неделя от месеца се събират алфа клуба - някои фиатаджии ходим с тях... А защо не всички ? Нека от сега нататък всяка втора и последна неделя от месеца да се събираме в 14 часа
ee, ти пък от кога ме слушаш толкова внимателно бе утре съм доста зает, но искаш ли в неделя да се видим ? Или ако се освободя да звънна...
ee, ти пък от кога ме слушаш толкова внимателно бе утре съм доста зает, но искаш ли в неделя да се видим ? Или ако се освободя да звънна...
еми крайно време е.. звънни ми аз съм свободен цял ден
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Фен съм на ФИАТ и 100 000 км. си го карах ,но искам да ви питам приемате ли изневерили на марката?От година съм на друга марка возило,но ако трябва ще платя засраховката на бегачката и ще дойда с нея.Къде ще е следващата среща?И за напред де.........
ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.
мхм, време беше да минем пак на лятното време... и за мен щеше да е трудно да идвам ако не беше лято, сега само на първите 1-2 срещи може да не дойда заради изпитите във Варна, но после съм на линия
мхм, време беше да минем пак на лятното време... и за мен щеше да е трудно да идвам ако не беше лято, сега само на първите 1-2 срещи може да не дойда заради изпитите във Варна, но после съм на линия
Айде ,че ти забравихме физиономията.
Тази седмица по всяка вероятност съм в бс, тъй че ще гледам да съм на линия
колеги предстои ми да дойда на първа среща,но кога е тя искам да съм посетител на тези сбирки,иначе ако има вероятност имаме хора с малки хотели в околноста само казвате и правим едно завихряне и ще пея. :D :D :D
"Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар