Днес по Ботева видях как мина едно светлосиньо FIAT X1/9 с бургаска регистрация А .... АТ. Ако някой го види спряло да слага бележка или стикер, за да може на някоя среща да поразгледаме тая уникална кола.
Марея-?Пунто-?Купе-?Темпра - joroБрава - la squadra azzurraТипо-? Май това бяхме. Ако може колегите които бяха да си напишат никовете че да знаем кой кой е.
Искаше ми се да дойда, но не можах защото два дни местим гаража заради амбициите на общината да строи болница до нашия блок. Направо съм като разглобен, но след две седмици ако се събираме ще гледам да дойда.
Марея-?Пунто-?Купе-?Темпра - joroБрава - la squadra azzurraТипо-? Май това бяхме. Ако може колегите които бяха да си напишат никовете че да знаем кой кой е.
колеги,тази неделя ще съм в поморие и мисля да намина да ви видя.нещо против?ще се радвам да поговорим в стара загора срещите ни са всяка неделя от 17 при вас в колко са?специални поздрави на ситров да не се притеснява за старозагорския номер и моят е такъв.ще се наредиме.до скоро.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
колеги,тази неделя ще съм в поморие и мисля да намина да ви видя.нещо против?ще се радвам да поговорим в стара загора срещите ни са всяка неделя от 17 при вас в колко са?специални поздрави на ситров да не се притеснява за старозагорския номер и моят е такъв.ще се наредиме.до скоро.
Ами тука срещите са всяка втора и последна неделя.така ,че тая няма да има ама може да се обядиш.Аз съм на линия.
Коментар