Ебаси жилото. Взех го има няма 2 месеца от александър ауто, пък да не говорим за изминати километри, като се има в пред вид че я карам само събота и неделя. Благодарности на Тяната че ме дотътри до нас.
Ебаси жилото. Взех го има няма 2 месеца от александър ауто, пък да не говорим за изминати километри, като се има в пред вид че я карам само събота и неделя. Благодарности на Тяната че ме дотътри до нас.
Абе много рязко ги настъпвате тия педали на съединителя бе,че ви се късат жилата.Мерси на всички колеги за посрещането и най-вече на Живака,че дойде да ме забере от неправилното място. Дано се видим с повечето от вас на Ичера.Поздрави!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Вече съм със жило от 1.4/12в, втора употреба, ама за сметка на това оргиналдъ. Иначе другото ми го смениха в магазина и сега си нося и резервно в багажника Не се беше скъсало самото жило, а се беше счупила пластмасата дето държи самата броня на жилото към купето.
Я споделете за майстор-газаджия да ми оправи оборотите, че ме е срам да спра на светофар вече. Луда работа - и на бенз и на метан от 1000 до 2000, нагоре-надолу! Ша си карам май Алфата
Търси някъде дали не смучи въздух - нацепен маркуч, заял степ мотор. След като и на бензин го прави. Златно правило - първо правиш колата да върви добре на бензин, след това настройваш газта.
Тя върви и на двете много добре, само на място се излага Свалих степ мотора и всичко от филтъра до колекторите, пръсках, чистих, бая мизерия изкарах, но.....същата работа. Свещите й вече са нови, филтрите....По метана нищо не съм пипал, дали не трябва и там нещо да посменя или да настроя
Коментар