Май ще се оформим като "петъчната група" и "съботната група" Аз ще съм към втората...[/quote]На мене много ми се иска да отида още от петък ама ще видим. Допалнително като наближи ще се уточняваме.
Понеже няма да мога да дойда на срещата в Батак искам да помоля някой колега който ще ходи да се видим и да пратя по него "Заявление за членство в здружение Фиат форум България" за което благодаря предварително и ще
не е само студа колега!аз например останах без книжка и даже не сам си платил ГО та дори и да искам неможе никой да ме докара
ако трябва да дойда да те взема от някъде. звънни на 0899/838-272 ако решиш. А м/у другото да не работиш във Вромос?
зависи за кой вромос говориш ако имаш предвид сарафовския той вече го нямя!Става въпрос за АСК Вромос
Аз незнам кой кой Вромос е, а имам предвид дали си в тази фирма Вромос , която се занимава с офроуд оборудване и консумативи за такива джипки. Сега доколкото знам се преместиха на селскостопанското летище.
Колеги, аз незнам дали ще дойда до Цингов Чакрък, понеже на 14.03.2009г. има Купи среща на писта "Дракон" (край Калояново, Плофдифско). Не че искам да сравнявам или нещо ... ама , сещате се .P.S. на 08.03.2009г. мисля че си е ден за среща на Хафтото :D ... нали ?
Една огромна зелена джипка Вромос спира до офиса ни на Републиканска. Май е шефа им, колега баварец да не работиш и ти някъде наблизо?А срещите не бяха ли в неделя, май на 8-ми може да се почерпим и ние
Колеги, аз незнам дали ще дойда до Цингов Чакрък, понеже на 14.03.2009г. има Купи среща на писта "Дракон" (край Калояново, Плофдифско). Не че искам да сравнявам или нещо ... ама , сещате се .P.S. на 07.03.2009г. мисля че си е ден за среща на Хафтото :D ... нали ?
Абре ти един път да пишеш и ще объркаш всички за срещата.
Коментар