Приятели съжалявам че не успяхме да се запознаем но си бях насрочил една среща за по ранен час която се просрочи и таман приключих а вие вече си тръгвахте.Иначе тъмното купе беше моето но за другата неделя ще си отделя времето да се запознаме лично.
Я разминали сме се, аз вчера бях на кафе там и май точно към 16:00 станах, мислех че срещите са от 18:00. Иначе имаше паркирано едно тъмно-зелено Купе с антикрило и се чудих дали не е форумско, но нямаше стикер.
Aми и аз си мислех че от 15.00 до 16.00 ще приключа ама на.А тъмно зеленото купе е моито само дето маистора ме убеждава че е лилав хамелион.П.П. Пичове помагайте.Препоръчйте майстор че ми избягаха скоростите 3 и 5та влизат трудно а с 4та си играем на тука има тука нема.
Aми и аз си мислех че от 15.00 до 16.00 ще приключа ама на.А тъмно зеленото купе е моито само дето маистора ме убеждава че е лилав хамелион.П.П. Пичове помагайте.Препоръчйте майстор че ми избягаха скоростите 3 и 5та влизат трудно а с 4та си играем на тука има тука нема.
Следващата неделя и двамата да сте на линия.На по бира ще обсъдим майсторите и техните цветови възприятия.Па дано и за снимка се наредим.
Коментар