Тази неделя като гледам няма да има нищо, така че предлагам следващите почивни дни да направи среща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bavareca написа:не е само студа колега!аз например останах без книжка и даже не сам си платил ГО та дори и да искам неможе никой да ме докараEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
la squadra azzurra написа:z_sutrov написа:Колеги да питам: някой от Бургас мисли ли попринцип да ходи на срещата в Батак.Може да си направим среща на OMV и да си направим едно общо ФИАТ ПЪТУВАНЕ
Стига да тръгнете в петък. Щото иначе аз отпрашвам още кат стана
(ако ще ме забирате, ще ви изчакам). А предполагам и с други колеги ще се заберем по пътя. Може и Варненци да изчакаме някъде
Изобщо се очертава едно весело пътуване
Коментар
-
la squadra azzurra написа:То това за двата фиата е ясно, ми дайте да измислим нещо по въпроса и да се събираме повечко...аз днес бях на среща на фиат и алфа, после на опел, че по пътя засякох бмв-тата и малко ги подразних и тях :D Вярно, заети хора, но когато можете - идвайте... днес голяма излагация, 10-тина коли бяхме само, ако има и толкова...
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Не че имам нещо против колегите с Алфите, но ако направим среща на фиатите от Фиат Форума, няма ли да е по-задушевна атмосфератаВсе пак от Алфа Форума не познавам никой по ник...
Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
kiler_4o написа:la squadra azzurra написа:То това за двата фиата е ясно, ми дайте да измислим нещо по въпроса и да се събираме повечко...аз днес бях на среща на фиат и алфа, после на опел, че по пътя засякох бмв-тата и малко ги подразних и тях :D Вярно, заети хора, но когато можете - идвайте... днес голяма излагация, 10-тина коли бяхме само, ако има и толкова...
Коментар
-
Immortal написа:la squadra azzurra написа:z_sutrov написа:Колеги да питам: някой от Бургас мисли ли попринцип да ходи на срещата в Батак.Може да си направим среща на OMV и да си направим едно общо ФИАТ ПЪТУВАНЕ
Стига да тръгнете в петък. Щото иначе аз отпрашвам още кат стана
(ако ще ме забирате, ще ви изчакам). А предполагам и с други колеги ще се заберем по пътя. Може и Варненци да изчакаме някъде
Изобщо се очертава едно весело пътуване
Аз ще съм към втората...
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар