на 13 14 и 15 съм ви на гости ако имате среща в неделя можи да се видим
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Е та Милеви скали бил ли си? Маани ги тия водопади, и аз не съм била, пък съм чувала, че било отвратително!
На скалите не съм бил,ама съм обикалял из региона.Па аз малко на екскурзия ще го ударя.Първа спирка на Царевец(тъй и не се наканих да го разгледам),втора спирка Ермен,трета спирка Крушунските водопади и нощувка в Крушуна,следва Деветашката пещера и от там Етъра,после Шипка и газ към Бургас.
Знам аз. Преди време имахме с Ирка идея да направим там форумска среща. Поне като отидеш огледай се наоколо дали става да се съберем там, че вече започнахме да се повтаряме.
Знам аз. Преди време имахме с Ирка идея да направим там форумска среща. Поне като отидеш огледай се наоколо дали става да се съберем там, че вече започнахме да се повтаряме.
За форумска среща трудно ще намерим места там.Предлагат се нощувки в едни малки семейни хотелчета с по 5-10 стаи.Трябва да се огледа около Ловеч за спане,а през деня да се посетят водопадите.
И Дидо така ми каза, но все пак се огледай дали няма такова комплексче, като на Ичера. Иначе и аз се стягам за Милеви скали и после живот и здраве ще се видим на Несебър заедно Ирка и Ваньо.
И Дидо така ми каза, но все пак се огледай дали няма такова комплексче, като на Ичера. Иначе и аз се стягам за Милеви скали и после живот и здраве ще се видим на Несебър заедно Ирка и Ваньо.
Ще поразпитам хазяина дали има нещо подходящо из района и ако мога ще мина на оглед. Ще чакаме Несебър
Коментар