ееее жалкоче няма да има какво се позва но на теб ти трябваше купе все пак надявам се си доволен от покупката си тяна ти пак веднага дали има нещо за теб
Мамка му! Днес ходих до кат да я прехвърлям и се оказа че има запор от агенцията за държавни вземания. Още от 2007 год. Сигурно не си е платил някоя глоба. Дано да се оправи бързо че почнах да се нервя. Такава глупост не ми се беше случвала, а и не подозирах че може да я има. Проверявайте колите които купувате за такива неприятности.
Ми то и той като му казах по телефона май сериозно се очуди. То дано да е за някоя малка сума че да си я плати. Ама утре излизам извън Бургас за няколко дена, като се върна ще му мисля.П.П. Това пак е поредната неуредица в България. Нотариуската при която е прехвърлихме ми каза че това било работа на купувача да проверява, обаче в кат не правят такава справка без собственника на колата.
П.П. Това пак е поредната неуредица в България. Нотариуската при която е прехвърлихме ми каза че това било работа на купувача да проверява, обаче в кат не правят такава справка без собственника на колата.[/quote] какво да ти кажа Жоре мн сам сагласен с теб Българската бирукращина няма край.аз вчера ходих да се разправям в даржавни вземания за една стара глоба коята сам платил а излиза там че не сам.
Коментар