Другия път срещата ще е на паркинга зад билковата, да видим тогава с какво ще се оправдаваш
Баси издънката дет` сyм направил Погледнах аватара бегло и като видях червено уно реших че това го е написал бавареца Пък той се подвизава доста често до билковата..... Ама така е... човек като не гледа внимателно....
Не доста често а по цял ден е там :D А колкото до идеята на мен ми допада ако решете заповядаите Ако сте повече от трима обаче носете си столчета и нямам нищо за мезе но магазина е на две крачки така че..........
Здравейте, знам че не му е мястото тук, но не знам в коя тема да питам. Значи някой знае ли къде е преместен магазина на AUTO HELP , този който беше до хотел Атаген. Разрових се в интернет, но навсякъде дават само стария адрес. Предварително благодаря
До Hella, зад Механото ул. Демокрация. :D
Speed, give me what I need!
Fiat Bravo 1.8 GT 16V 113hp (My ex-love)
Lancia Lybra 5.20 VIS 150hp (My new love)
Да ви се похваля - вече имам марея комби. Като екстри няма абс и аербег, от което се кефя, ама е над 100 коня и ще ме удари в данъка Общо взето е запазена, абе за 900 лв си е супер. Интересно ми е като сваля картера който е с дупка колкото череша, какъв мармалад ще излезе от там
Да ви се похваля - вече имам марея комби. Като екстри няма абс и аербег, от което се кефя, ама е над 100 коня и ще ме удари в данъка Общо взето е запазена, абе за 900 лв си е супер.
Колега да ти е честита и да си я караш със здраве!Да те слуша дълги години и да минеш много километри с нея.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Мерси много колеги Каква е вероятноста да са се размазали само черупките на лагерите без да пострадат особенно вал и биели или тунела на блока? Иска ме се да я покарам малко така преди да я изтърбуша.
Другия път срещата ще е на паркинга зад билковата, да видим тогава с какво ще се оправдаваш
Баси издънката дет` сyм направил Погледнах аватара бегло и като видях червено уно реших че това го е написал бавареца Пък той се подвизава доста често до билковата..... Ама така е... човек като не гледа внимателно....
:D има и други с червени фятки ..... които наистина нямат време
Да ви се похваля - вече имам марея комби. Като екстри няма абс и аербег, от което се кефя, ама е над 100 коня и ще ме удари в данъка Общо взето е запазена, абе за 900 лв си е супер. Интересно ми е като сваля картера който е с дупка колкото череша, какъв мармалад ще излезе от там
Жоре, честито! Баба Темпра май й дойде времето за пенсия.../за съжаление/. Дано поне клима има туй чудо неземно.
мисля че екстрите са задоволителни поне според мен а както каза баце Тенко носи си олиото и оцета за салатата според мен няма да е мн красива картинка.ама да не забравяме че има едно "НО" желая касмет
Картинката не беше много красива - не съм снимал защото нямаше нищо за снимане - биелните лагери бяха (или поне парченцата които бяха останали) с дебелина на бръснарско ножче. Биелите така са биле нагрели, че маслото се е изпарило от тях и са посинели. Веско, - скоростната кутия е такава като тази която мъчихме с теб и тяната да наврем в типото му и не пасна Утре отивам да я прехвърлям в кат и почвам да чистя коша. Ще има доста работи за разпродаване, ама ще пусна друга тема в раздел продава.
Коментар