Що? К`во стана? Да не те снимаха някъде с 230
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Joro написа:Joro написа:Little Bullet написа:от работа не ми оставя време да се видим......FIAT uno 1.0Fire 45hp
Аск "Vromos"- Бургас
Коментар
-
Tihomir78 написа:Здравейте, знам че не му е мястото тук, но не знам в коя тема да питам. Значи някой знае ли къде е преместен магазина на AUTO HELP , този който беше до хотел Атаген. Разрових се в интернет, но навсякъде дават само стария адрес. Предварително благодаряSpeed, give me what I need!
Fiat Bravo 1.8 GT 16V 113hp (My ex-love)
Lancia Lybra 5.20 VIS 150hp (My new love)
Коментар
-
Joro написа:Да ви се похваля - вече имам марея комби. Като екстри няма абс и аербег, от което се кефя, ама е над 100 коня и ще ме удари в данъка Общо взето е запазена, абе за 900 лв си е супер.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Joro написа:Joro написа:Little Bullet написа:от работа не ми оставя време да се видим......punto gt3 98'
Коментар
-
Joro написа:Да ви се похваля - вече имам марея комби. Като екстри няма абс и аербег, от което се кефя, ама е над 100 коня и ще ме удари в данъка Общо взето е запазена, абе за 900 лв си е супер. Интересно ми е като сваля картера който е с дупка колкото череша, какъв мармалад ще излезе от тамAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Картинката не беше много красива - не съм снимал защото нямаше нищо за снимане - биелните лагери бяха (или поне парченцата които бяха останали) с дебелина на бръснарско ножче. Биелите така са биле нагрели, че маслото се е изпарило от тях и са посинели. Веско, - скоростната кутия е такава като тази която мъчихме с теб и тяната да наврем в типото му и не пасна Утре отивам да я прехвърлям в кат и почвам да чистя коша. Ще има доста работи за разпродаване, ама ще пусна друга тема в раздел продава.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар