Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:stivst написа:Бургаски колеги, ще се събирате ли тази неделя? Празници са, ама едва ли всички ще пътуват нанякъде...Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:krasio_79bs написа:stivst написа:Бургаски колеги, ще се събирате ли тази неделя? Празници са, ама едва ли всички ще пътуват нанякъде...
Коментар
-
nai7 написа:Аз агнето го взех вече и полвината го изядох,вчера правих курбан за годишнина след инцидента с тока,и полвината замина.Взех от Каблешково агънце 17 килограма по 5 лв килото.Но много ме хвана жал за агънцето но нямаше начин.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:nai7 написа:Аз агнето го взех вече и полвината го изядох,вчера правих курбан за годишнина след инцидента с тока,и полвината замина.Взех от Каблешково агънце 17 килограма по 5 лв килото.Но много ме хвана жал за агънцето но нямаше начин.
Коментар
-
Баси гробната тишина от една седмица ..... Да ви се оплача - днес не ми беше ден за гумите от лявата страна. В интервал от 2 часа пукнах задната на един много интересен болт еврейска звезда 4мм и след тов се нахаках в една дупка и в следствие на това - балон на предната гума После как да си купи човек винетка...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар