Идваше ми се ама забравих и гаврътнах 3 чаши вино,после се сетих ама не ми се рискуваше.За мой късмет ще има куки и аидеееее честито. Майка ми направила един маринован карагьоз и викам чакай да го пробвам със малко винце от Карфур.
В интерес на истината минах покрай две катаджийски коли на отиване към веста, едната беше до хотел Атаген и дебнеше кой ще мине на червено на пешеходната до Васил Априлов, другата близо до прелеза долу в лазур на околовръсното, там явно за превешена гледаха.
ми и врати и кулонка сам занесал на момчетата дето ще я правят дано да могат да я оправят .утре вечер ще я карам да я почват,тези момчета по принцип не правят кола по ефтина от 7000-8000 лева дано и кам моята се отнесат както и кам скапарските коли който правят
Ако беше казал, че ще идеш все пак - и ние можеше да дойдем, поне за малко.Ама ти ни излъга, че няма да ходиш. Все пак си предал поздравите...
Айдеее,ся и лъжец станах.Чудех се дали да ходя защото беше към 17 часа и не знаех дали въобще ще сваря някой.В крайна сметка отидох да проверя и сварих трима човека. :D
Коментар