Я направо да ви пОтвърда... днес в 12:00 часа си е редовната среща на Peoples. Колегата piftho ако види това, да знае че ще получи подарък - комплект говорители, марка Тъндър, модел "Мани-бегай!", мощност "нема и толко". Мога да подаря на някой също носач за Браво, десен, с разбит шарнир, както и стикери на Фиат Форум България, тип "малки", форм-фактор "кръгли 6 см", за външно залепване (подходящи за колело, хладилник, челно стъкло на ФВ и др.)
Сърдечно благодаря Оги .......... ама се наложи да се заимам непредвидено с brand new съединител масло за скоростната кутия, и смяна на хидравлична течност и всичкото това (без съединителя) се случи в Плевен..... Иначе на др. среща на 30-ти ако се сетиш да донесеш никак няма да ти се разсърдя Миналата неделя 15.5 го закъсах и се наложи да се вкарам в бокса на "Ферари", който ме изгърби с сериозната сумичка за съединителче комплект и накрая ми разказа играта като разбил семерината на полуоската та съм оставил мнооооооооого масло от ск.кутия от София до Плевен. Добре, че нищо не станало по пътя, че още днес като се прибрах, щях да ида да го линчувам...... Повече подробности ще има на Неделната среща тази седмица
Важното е, че всичко е вече оправено! Незнам за колегите, но аз лично (живот и здраве) в събота и неделя ще съм на Тунинг Феста да подкрепям Николайчо!
Хм, искате да кажете, че цялата среща не е нейде другаде, а не пицария Пеопплес Да споделите евентуално где ще е това тунинг шоу за непросветените, от колко часа и в крайна сметка няма ли да има никой на пицарията
Хм, искате да кажете, че цялата среща не е нейде другаде, а не пицария Пеопплес Да споделите евентуално где ще е това тунинг шоу за непросветените, от колко часа и в крайна сметка няма ли да има никой на пицарията
http://www.tuningshow.bg/Писта ’Лесново’ - до Елин Пелин29ти и 30ти тоя месецЯ само да питам колегите които ще ходят - кой от двата дни ще ходите ? Или и двата ?
Ехеее 5.30 ..... да не сте спали на течение Аз искам и 2-та дни да ходя ама джоба не иска да ходя на нито един от 2-та дни....Ако уредя нещата с финансите ще се включа със сигурност поне на 1 от дните и най - вероятно в неделя. Ако не уредя нещата с джоба ще ли ме вземе некой
Еми до събота вечер ще съм на 100 дали ще ходя с колата или ше се възползвам от теб ZinG. Но най-малко неделя съм сигурен с теб ако си навит да возиш един куфар повечеZinG, забравих, не знам дали си дал пари за кабели за музика ама съм ти ги донесъл за всеки случай...... Ще кажеш дали го искаш. Дългичък е иначе и читав
Какво ще кажете утре да с направим една Вечеря с приятели.
........на езерото в Дружба.......
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар