Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мился да намина днес, дано има някой колега със Стило да пробваме нещо... )
    Take it easy, make it happen
    Stilo 1.9 JTD

Коментар

ogi28b написа:
      Я направо да ви пОтвърда... днес в 12:00 часа си е редовната среща на Peoples. Колегата piftho ако види това, да знае че ще получи подарък - комплект говорители, марка Тъндър, модел "Мани-бегай!", мощност "нема и толко". Мога да подаря на някой също носач за Браво, десен, с разбит шарнир, както и стикери на Фиат Форум България, тип "малки", форм-фактор "кръгли 6 см", за външно залепване (подходящи за колело, хладилник, челно стъкло на ФВ и др.)
      Сърдечно благодаря Оги .......... ама се наложи да се заимам непредвидено с brand new съединител масло за скоростната кутия, и смяна на хидравлична течност и всичкото това (без съединителя) се случи в Плевен..... Иначе на др. среща на 30-ти ако се сетиш да донесеш никак няма да ти се разсърдя Миналата неделя 15.5 го закъсах и се наложи да се вкарам в бокса на "Ферари", който ме изгърби с сериозната сумичка за съединителче комплект и накрая ми разказа играта като разбил семерината на полуоската та съм оставил мнооооооооого масло от ск.кутия от София до Плевен. Добре, че нищо не станало по пътя, че още днес като се прибрах, щях да ида да го линчувам...... Повече подробности ще има на Неделната среща тази седмица
      Skoda AMfabia 1.2 12v
      exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Важното е, че всичко е вече оправено! Незнам за колегите, но аз лично (живот и здраве) в събота и неделя ще съм на Тунинг Феста да подкрепям Николайчо!
        EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
        http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

Ми то всички сме там бе, нЕма се пуашиш.

Коментар

Хм, искате да кажете, че цялата среща не е нейде другаде, а не пицария Пеопплес Да споделите евентуално где ще е това тунинг шоу за непросветените, от колко часа и в крайна сметка няма ли да има никой на пицарията
            Skoda AMfabia 1.2 12v

Коментар

piftho написа:
              Хм, искате да кажете, че цялата среща не е нейде другаде, а не пицария Пеопплес Да споделите евентуално где ще е това тунинг шоу за непросветените, от колко часа и в крайна сметка няма ли да има никой на пицарията
              http://www.tuningshow.bg/Писта ’Лесново’ - до Елин Пелин29ти и 30ти тоя месецЯ само да питам колегите които ще ходят - кой от двата дни ще ходите ? Или и двата ?
              Fiat Bravo 1.8 16V
              Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Мисля и двата да ходя, но зависи от колегите.... Оги брат пак ще се скриеш и чак там ще се видим. Дрънни едно телефонче да тръгваме заедно с фиатите

Коментар

Ми заповядай в 5:30 сутринта , тамън ще се включиш в организацията

Коментар

Аз съм там и двата дни то се знае.Ей и да вземете трансперанти да ме подкрепяте.

Коментар

Ехеее 5.30 ..... да не сте спали на течение Аз искам и 2-та дни да ходя ама джоба не иска да ходя на нито един от 2-та дни....Ако уредя нещата с финансите ще се включа със сигурност поне на 1 от дните и най - вероятно в неделя. Ако не уредя нещата с джоба ще ли ме вземе некой
                      Skoda AMfabia 1.2 12v

Коментар

Нямаш ядове колега! Аз за сега съм сигурен! Оги 5 и 30 къде и за6то толкова рано ?

Коментар

Еми до събота вечер ще съм на 100 дали ще ходя с колата или ше се възползвам от теб ZinG. Но най-малко неделя съм сигурен с теб ако си навит да возиш един куфар повечеZinG, забравих, не знам дали си дал пари за кабели за музика ама съм ти ги донесъл за всеки случай...... Ще кажеш дали го искаш. Дългичък е иначе и читав
                          Skoda AMfabia 1.2 12v

Коментар

Добре, че някой написа, че Няма да има среща в неделя Иначе аз тая на Пипълс я уважих...... нищо, че бях сам!
                            Skoda AMfabia 1.2 12v

Коментар

Какво ще кажете утре да с направим една Вечеря с приятели.
                              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Junkey написа:
                                Какво ще кажете утре да с направим една Вечеря с приятели.
                                ........на езерото в Дружба.......
                                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                                X