Някой може ли да ми каже къде и кога ще се проведе скоро среща, да дойда с моята нафтова печка (стило) и да направя едно сравнение с някоя друга като за вибрации от двигателя, обороти и т.н. ...
Мисля да се явя на неделната среща при Пипълс. Със Стилото, разбира се.
много исках да дойда, но.... за мен беше извънреден работен ден...
Аз ще отсъствам днес Фифи рече "бау", педала на съединителя падна, уж я закрепихме с един колега, ама не издяна на връщане..... дърпаха ме до Надежда и сега не знам дали ще мина само с Жило или онова безумие съединител Да пиете едно кафе и за мене, а ми се идваше да видя и аз новата боя
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Аз пак пропускам ... вчера бях почти сигурен че ще дойда но за довечера пак ми излезнаха задачи. Трябва да завърша един проект до петък и трудно ще спазя срока.
Добавих карта и GPS координати и на Дон Вито в първия пост на темата. Надавям се да намалеят въпросите "Ама кога се събирате?", "Ама къде е тоя Пипълс".
Е па аз съм шоп от няколко дни и утре на 24 май съм пак софиянец. Дали ще има днеска или утре някакво свиждане ? :D
и аз съм шоп, ама само от обща култура, и за да ти вдъхна малка надежда, ще ти кажа, че днес май има среща от 12/ч. ама нито съм сигурен, нито знам къде е !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Я направо да ви пОтвърда... днес в 12:00 часа си е редовната среща на Peoples. Колегата piftho ако види това, да знае че ще получи подарък - комплект говорители, марка Тъндър, модел "Мани-бегай!", мощност "нема и толко". Мога да подаря на някой също носач за Браво, десен, с разбит шарнир, както и стикери на Фиат Форум България, тип "малки", форм-фактор "кръгли 6 см", за външно залепване (подходящи за колело, хладилник, челно стъкло на ФВ и др.)
Коментар