И аз ще се явя с мояето Фифи (Фиат Брава) с ускорител на елементарни частици (АГУ)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Pecho написа:jaffara написа:Някой може ли да ми каже къде и кога ще се проведе скоро среща, да дойда с моята нафтова печка (стило) и да направя едно сравнение с някоя друга като за вибрации от двигателя, обороти и т.н. ...
Коментар
-
Надявам се утре времето да не ви изплаши и да дойдете да се видим! Имам да се фукам с боядисаната броня и капак!EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
Аз ще отсъствам днес Фифи рече "бау", педала на съединителя падна, уж я закрепихме с един колега, ама не издяна на връщане..... дърпаха ме до Надежда и сега не знам дали ще мина само с Жило или онова безумие съединител Да пиете едно кафе и за мене, а ми се идваше да видя и аз новата бояSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
коцев написа:Е па аз съм шоп от няколко дни и утре на 24 май съм пак софиянец. Дали ще има днеска или утре някакво свиждане ? :DAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Я направо да ви пОтвърда... днес в 12:00 часа си е редовната среща на Peoples. Колегата piftho ако види това, да знае че ще получи подарък - комплект говорители, марка Тъндър, модел "Мани-бегай!", мощност "нема и толко". Мога да подаря на някой също носач за Браво, десен, с разбит шарнир, както и стикери на Фиат Форум България, тип "малки", форм-фактор "кръгли 6 см", за външно залепване (подходящи за колело, хладилник, челно стъкло на ФВ и др.)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар