Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хаха е не искам да я чупим а да свършим работа
    Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

шегувам се :D на другарите винаги може да се разчита
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Достатъчно е да донесеш комплект ксенон - 1 бр.; лек автомобил, подходящ за ксенона - 1 бр.; Желателно е да донесеш акумулаторна бормашина.

Коментар

Този Оги все някакви неща на батерия иска......
          EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
          http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

ZinG написа:
            Колега, изразявай се по-недвусмислено, моля! Ще вземе някой да цъфне с някой вибратор.... Достатъчно ми е на скайпа като ми се включат турците, и започнат: "I’m man, do you like cam to cam naked?" (Мъж съм, искаш ли да се гледаме с камерите голи? - б.а.). И то щото в края на ника имам БИ. То не идва от би-сексуален. Яз съм си съвсем моносексуален, поне до снощи бях де, батковците казаха като ми зарасне, да им звънна ....Всъщност акум. машинка трябва за да се пробият отворите на капачките на фаровете, през които минават кабеите. Може и електирческа на 220 В, ама там ток откъде да търсим? Не върви да искаме от заведението според мен. И сега се сещам - вместо да купуваш видеокарта за каунтър страйк - купи един ксенон, че с тея свещи... язък за колата! Такава кола без ксенон някак си не ми се връзва.

Коментар

колега точно за това говоря.че нямам така да се каже згоди като акумолаторна бормашина и за това пиша.А и да питам ксенон за 70 кинта без крепежни как ви се виждат

Коментар

ogi28b написа:
                ZinG написа:
                Колега, изразявай се по-недвусмислено, моля! Ще вземе някой да цъфне с някой вибратор.... Достатъчно ми е на скайпа като ми се включат турците, и започнат: "I’m man, do you like cam to cam naked?" (Мъж съм, искаш ли да се гледаме с камерите голи? - б.а.). И то щото в края на ника имам БИ. То не идва от би-сексуален. Яз съм си съвсем моносексуален, поне до снощи бях де, батковците казаха като ми зарасне, да им звънна ....Всъщност акум. машинка трябва за да се пробият отворите на капачките на фаровете, през които минават кабеите. Може и електирческа на 220 В, ама там ток откъде да търсим? Не върви да искаме от заведението според мен. И сега се сещам - вместо да купуваш видеокарта за каунтър страйк - купи един ксенон, че с тея свещи... язък за колата! Такава кола без ксенон някак си не ми се връзва.
                Ами ще взема да сложа един ксенон, но пара няма... ще гледам до неделя да измисля нещо, че направо два да слагаш А ако слуайно някой има оферта за ксенонче да свирне! И НЕ ГО СЧИТАЙТЕ ЗА СПАМ ИЛИ ЗА ГРЕШЕН РАЗДЕЛ! ПРЕСТАРАВАТЕ СЕ!

Коментар

Ако искате акумулаторен гайковерт, ми се обадете утре
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

по точно трябва бормашина за пробиване на капаците на фаровете

Коментар

Ichkin написа:
                      Ако искате акумулаторен гайковерт, ми се обадете утре
                      bboyd написа:
                      по точно трябва бормашина за пробиване на капаците на фаровете
                      гайковерт ще свърши работа, стига да му е заредена батерията.
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Утре който идва да си каже! И ако е удобно някой да вземе ключ 15, че искам най-накрая да се преборя със задната кора на купето

Коментар

ZinG написа:
                          А ако слуайно някой има оферта за ксенонче да свирне!
                          Имам за теб чудесна оферта! 100 лева, и получаваш комплект ксенон, монтажът - от мен!Geraka - тия дни може да ти се обадя да ми поръчаш един комплект ксенон от ония по 68 лева, само чакам един пичага с Купе да реши дали иска.Не го считайте като спам или реклама, ама продавам ключ 15 за фиат Купе, 15 лева.

Коментар

Аз ще взема да дойда някой да ми смени накладките на Мерца а?Накладките от мен работата и черпенето от вас
                            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

колеги кажете заслужава ли да взимам ксенон без крепежи .Някои няма ли оферта за ксенон и да не взема утре пак сам на там

Коментар

Според мен по-важното е комплекта да има пълна гаранция, крепежите в крайна сметка са 3-4-5 свински опашки, и черта.

Коментар

Working...
                                X