Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз да изкажа своите благодарности към Оги и Ники Слависта че ми помогнаха да си оправя несветещите плафони.
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Junkey написа:
      Колеги, ще вечеряме ли утре вечер в Двата лъва .
      Не! Нали се разбрахме за пица Виктория?

Коментар

Inessita написа:
        Junkey написа:
        Колеги, ще вечеряме ли утре вечер в Двата лъва .
        Не! Нали се разбрахме за пица Виктория?
        За мен няма никакво значение къде ще бъдем, но пица Виктория звучи добре.
        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

А къде по-точно се намира тази пицария, че нещо не мога да я намеря на тая карта.Иначе както каза Junkey няма значение къде ще сме.Важното е да има среща
          Marea 1.6 16v

Коментар

jorkos написа:
            А къде по-точно се намира тази пицария, че нещо не мога да я намеря на тая карта.Иначе както каза Junkey няма значение къде ще сме.Важното е да има среща
            Ето и точен адрес на пицарията - ж.к. Гео Милев, бул. Шипченски проход 2В. Вижте си го на бгмапс :D

Коментар

Айде много благодаря.Там сме
              Marea 1.6 16v

Коментар

Преди малко минах през Виктория да видя на какво прилича, хубаво е, подходящо е за вечеря с приятели. Много е лесно за намиране - нали знаете къде е сладкарница неделя? Заставате пред нея, и буквално напред отсреща се вижда МВнР, леко вляво е Универсиада, а Виктория пък е леко вдясно! Няма как да се сбърка. Срещу неделята. Има и места за паркиране, или поне тази вечер имаше. 30 Ное, понеделник, 19:00 часа, ресторант ВикторияОт тук нататък който не е разбрал - негов проблем. Huku - ще ти прата едно ЛС, да се уговорим нещо.

Коментар

Айде ще пратя представител на нашето семейство. Така наречения НП.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Има Wi-Fi, носете лаптоповете, да си чатиме.

Коментар

Дека са ви снимките,бре? Мъжът ми каза,че отива на среща,ама дали е била "форумска"? Искам доказателства!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

среща

днес да минете да не забравите -пишете желаещите
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

В неделя ще съм целия ден на София даже ще преспивам там .Ако евентуално има някъде нещо сбирка пишете или телефончето ми е : 0887 99 66 45 Иван Коцев със Стило 1.9 JTD 2002 година . Ще ми е приятно да обменим опит по някой неща . :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коментар

Колега Коцев, въпреки че сложи термостат от Рено на Стилото, ще ми е приятно да се видим. :D Ако не можеш да се ориентираш за мястото, пусни едно ЛС в кой квартал ще си и може да се уговорим някъде да се срещнем и да те заведа.
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ще ми бъде много приятно да се видим .Сина ми живее много близко до Хиподрума където се събирате а именно до кръстовището на бул. България и Г.делчев . Той кара Алфа 147 на три години . Така че със сигурност по обед бихме дошли с него и ти да видиш моята покупка на живо . :D
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X