Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Там съм в четвъртъка, да видите как ми светат копчетата. Ден прават. А пък аз напомням че веднъж месечно, в последния понеделник на месеците, се събираме на "вечеря с приятели". Тъй като този понеделник е след 6 дни, напомням от рано, за да няма после неразбрали. Предложението е този път да вечеряме в пицария Виктория , отстрани на зала Универсиада(не при министерството, а другото "отстрани"). Ако бъркам , някой да ме поправи де. Има ли съгласни ?
Коментар
-
ogi28b написа:Там съм в четвъртъка, да видите как ми светат копчетата. Ден прават. А пък аз напомням че веднъж месечно, в последния понеделник на месеците, се събираме на "вечеря с приятели". Тъй като този понеделник е след 6 дни, напомням от рано, за да няма после неразбрали. Предложението е този път да вечеряме в пицария Виктория , отстрани на зала Универсиада(не при министерството, а другото "отстрани"). Ако бъркам , някой да ме поправи де. Има ли съгласни ?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
среща
ДОН ВИТО кв .КРАСНА ПОЛЯНА след 19 ч точното време е 19.30 http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=4...1&t=h&z=17на локалното на улицата Тодор Мушанов влиза се от Пазара при релсите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар