Незнам дали аз като пълно бомбе имам моралното право да предлагам но ще преложа нещо.Според мен срещи в София има доста и обхващат доста раиони на нашата столица но забелязах че един раион а имено Люлин,Обеля,Надежда,Модерно предградие са доста далеч от местата за среща не че е проблем това но защо и ние да не си направим среща някаде наблизо около нас.Ако се сте съгласни да го вкараме за дебат. :D :D :D
Направихме и нямаше интерес,затова вече там срещи няма.
Аааа, имаше, ама си ходехме пак едни и същи, като навсякъде. Имаше и срещи в Надежда за кратко, ама не знам какво стана с тях.Rumen77 - не мисля че е проблем от Люлим да се посети например днешната среща, от тунела до срещата има точно 9 светофара, които повечето са свързани. Аз от Слатина ходя на всички срещи. Въпросът не е в мястото, а в желанието да се видиш с приятели. Естествено че и аз искам срещата да е пред блока ми. Искам да изкажа огромно благодарности към следните колеги:Nikolai_slavistakik73bgZinGза инструментите и помощта, и към всички останали от днешната среща, които помагаха с идеи и съвети да сложим очи на момичето.И конкретен въпрос, към Лазар Пешо и Жоро - тези джобчета в които сте бръкнали - добре ли топлят?
След като овладя ’’силата’’ Оги нагледно ни показа как си зарежда акумулатора от кълбовидна мълния и то с голи ръце,та затова нашите са в ’’джобчетата’’за да не се опарим..... :P
Коментар