Браво. Невероятни сте. Сега ще стане още по-голямо мазало. Не знам кво ви пречеха различните теми, че решихте да направите една, в която всичко е боза Айде плюйте ме сега наволя.
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Какво Ви пречеще темата за срещи в Студентски град ?!?! Няма да спечелят с нищо общите срещи с това преместване, а най-много омразата на редовно посещаващите форума ! Нито сме претендирали темата да е важна нито нищо, защо я изтрихте ?!
Заради предишния ми пост.Спокойно можете да ме оплювате!Мисълта ми беше същата - темата за пунто срещата не пречеше на никой и изведнъж изчезна!Сега предлагам,като едни истински европейци да обедините всички теми за срещи в една,нали форума е един - защо да се делим на марки,градове,села и т.н.Тогава наистина ще стане весело,едно голямо семейство в една тема!
Значи първо Пунто срещата набра популярност и някой си реши да я потули. Сега срещата в Студентски започна да се развива и да става все по-популярна и господин модератора реши и нея да сложи в кюпа и то като гледам го направи с голям кеф, съдейки по поста му. Изобщо не мога да ви разбера какво иската да направите. Оставете хората да си избират къде да ходят на срещи. На мен примерно ми харесваше, че се събираме предимно млади хора в Студентски, друг се кефи на Пунтото, трети му се яде пица, четвърти си ходи от край време някъде. Сега иди разбери кога е срещата в Слатина, кога е в Студентски, кога е във Факултето. И още повече мислите ли, че в една обща тема за 5-6 срещи може да се разбере кой къде ще ходи и да се направи някаква организация.И още една забележка кум модератора пратил темата за Студентски тук. Можеше поне да я сложиш в темата с регулярните срещи на форума. Сега как хората да разберат, че изобщо съществува такава тема
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Сега разбирам защо 2-та Фиат форума са се разделили на времето.... Защо ли ? Защото явно някои от хората тук с ранг - Модератор се мислят за велики !В другия форум за този пост щеше да имаш перманентен бан а тука дори не съм го изтрил.
А от тук следва и логичния въпрос :Цитат от Секция Премахнати теми : "Тази секция е създадена за преместване на всички постове и теми публикувани в нарушения на правилата на форума. С цел прозрачност при модерирането премахнатите теми и постове не се трият а остават видими тук за справка. Изключение от това правило се прави единствено в случаите когато в тях присъстват нецензурни изрази или обиди към друг потребител.Ако Ваша тема или пост се е озовал тук, моля не пускайте нова тема с въпрос, а просто прочетете причините поради която се е озоовала тук." - ilkor Форум администраторТемата ни не е преместена в "Премахнати Теми", а е слята с общата тема, което според мен е равностойно на изтриване.Така: 1-во Нашата тема с какво нарушава правилата на Форума ?2-ро Защо темата за срещи в Студентски град е слята с общата тема за срещи в София, след като мястото и изобщо не е там, поради ред причини, една от главните които е, че има точно определено място, различно от мястото за общи срещи на форума и в различен ден и час ?3-то В темата не са присъствали нецензурни изрази или обиди към други потребители за да бъде премахната.Явно някои от господата модератори проявяват публично некомпетентност по изпълнение на задълженията си като такива. Неспазват умишлено правилата на Форума и предизвикват неодобрението на голяма част от нормалните потребители.А от тук следва и въпросът - Как се става Модератор ? На шуробаджинащина ли ще го караме или на компетентност ?1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време.4.2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16824Струва ми се когато си се регистрирал си кликнал на "Съгласен съм с условията"
Пълен списък с регурираните срещи на Фиат Форум България...........София: Всяка неделя от 11:30 в пицария Пипълс или Толедо - кв. Хиподрума Всеки четвъртък от 19:30 в пицария Дон Вито - кв. Красна поляна Всеки петък/събота/неделя от 21:30 на бензиностанция ОМВ - Бояна Всеки последен понеделник на месеца от 19:00 на пазар Слатина Всяка втора и последна неделя на месеца от 19:00 на паркинга на Кауфланд Банишора - Пунто среща Студентски град.........????Или 20 коли за среща са макло???? Дори темата не беше важна.....Явно на модераторите на които не им се посещава и не им харесва дадена среща решават да я потулят като я обединят в общата тема в която не се разбира кой за какво говори. Вече видях не малко коментари от сорта аз не дойдох понеже не беше писано нищо за срещата.Или просто смятат че ако няма Среща в Стдентски град или Пуно среща ще има повече присъстващи на срещите в четвъртък и неделя???Категорично смятам че това не е така (лично за мен). Бях решл да намина да се запозная с хората и на тези срещи но с обединяването преди месец на темите в една а и сега се породи само антипатия. (знам че ако отида ще изкарам приятно и няма да съжелявам но няма да го направя)На мен също изобщо не ми харесваше идеята за Пуно среща и просто не съм я посвщавал, но не съм казвал и нищо против нея секи си има право на избор. Но вече мисля при първа възможност да се разходя до паркинга на Кауфланд. И така още веднъж ви поздравявам за обединяването на темата, надявам се да сте вече да сре емоционално задоволени като темата е една, нищо че срещите са си пак толкова и едни и същи хора ходят на едни и същи места. Не е проблем неудобството от хилядите постове за различните срещи ще го преживеем и ще му свикнем то си е за всичи нас еднакво.
Драги шефчета не забравяйте, че форума се крепи и развива не заради това, че някой е решил да ви лепне титлата "модератор", а на хората пишещи в него. Тези обикновените като нас, търсещи развлечение, решение на проблеми и т.н.Моля Ви не се самозабрявайте. София е голям град с много и различни хора. Скоро мислех да предложа на колегите, с които се събираме в Студентски да се изсипем на някоя от Неделните срещи, но уви това май няма да се случи поне за сега.Обединяването на темите определено няма да накара повече хора да идват на прослувутите срещи в Неделя и Четвъртък. И аз както колегата по горе съм сигурен, че ако дойда ще си изкарам добре и ще науча нови работи и най-вече ще се запозная с нови прияни хора, но уви и аз нямам вече желание да го направя.
Колеги,ко праите бре момци млади и диви.Не сте прави бре.Що така подкарахте модераторите?Разбирам че са ви слели темите и тн.,ама не е това начина момчета.Има си модераторски екип,има форум администратори за тая работа.Щом не искате да ви е слята темата напишете едно ЛС на който от екипа по поддръжката прецените за добре.Опишете добре в какво се състои проблема,опишете вашите доводи по въпроса защо темата не трябва да се слива с общата.Надейте така с нападки и обиди.Нали това са хората на които трябва да благодарим за поддръжката на форума.Нали ако ги няма тях ще настане една анархия на форумско ниво и нещата ще отидат по дяволите.Разбирам че сте ядосани,но грешки всеки допуска.Важното е да се поправят и да няма недоволни.Не са хубави тея неща дето ги пишете така.Айде със здраве и пожелание за мирно разрешаване на нещата.
Майкооо разцепихме се вече и на Студенти, Пунтовци и стари не итересни хора в НЕДЕЛЯ и ЧЕТВЪРТЪК. Предлагам утре да се "изсипем" на "скучната" неделна среща ид асе разберем, като хора. Имам желание да доида и на срещата в Ст.град пък било и само заради факта, че ще видя Анаболи Фотографа или пък да се запозная с Герака и Бекс и техните бравота Все пак и аз имах едно такова преди време...С Николоф ще си лафим за купетата и така. Бъдете либерални елате утре да се разберем!
Коментар