Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

бройте ме и мене, ще гледам тоя път да съм със стикер. И айде повече пунтовци да сме, че ония път се чуствах някак си единствен
    Mean green machine

Коментар

Пиши и мене, но ще се радвам в сряда да се чуем през деня, за да не забравя... примерно час преди срещата, че за предната половин час преди срещата се сетих и после забравих

Коментар

оги ти само в четвъртък ли се къпеш? а за другите срещи?

Коментар

Аз да попитам в неделя ще има ли среща на Кауфланда или на Билата..?..т.н. Пунто среща..???Че в тоя качамак тук в тази тема нещо и загубих дирите на таз среща...?
          http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

rosi написа:
            оги ти само в четвъртък ли се къпеш? а за другите срещи?
            Не, само в четвъртъците, в които има топла вода.

Коментар

николофф написа:
              Аз да попитам в неделя ще има ли среща на Кауфланда или на Билата..?..т.н. Пунто среща..???Че в тоя качамак тук в тази тема нещо и загубих дирите на таз среща...?
              Всяка втора и последна неделя на месеца от 19:00 на паркинга на Кауфланд Банишора - Пунто среща
              Май няма да има, защото тази неделя се пада първа за месеца.

Коментар

Update 2: 1.Bachev 2.Geraka 3.Iceflame 4.BEX 5.Nuku 6.Miro 7.Fire 8.Liverpool 9.Koceto 10.Ichkin 11.Николоффф12.Kiler4o13.simiman ---------------14.IGG15.Anabolyпо малко от 20 коли на срещата не искам да бъдем

Коментар

ще му драсна на Анатолий, дано е на линия дано направи една две Фотосесии
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

стило

Колеги,добавете и мен за срещата на 4.11,само да ми кажете точно къде ще се прави срещата.Нов съм в форума.ПОЗДРАВ.
                    FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

броите имен дано да сварша работа на време естествено

Коментар

Вчера имаше ли среща?Аз сутринта като станах се плеснах по челото, щот видях че е Петък Живея един ден назад.
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Имаше За колегата който говореше за ОВМ-Бояна - мисля че на това време там няма да има никой. Дори не знам продължава ли събирането на автомобили на бензиностанцията защото май редовно идва полиция и ги разгонва.николофф - София е един град и темата за срещите в него е една. В тази тема може да обсъждаме всяка една от тях и да се уговаряме ако има промяна.Според мен доста по непрегледно беше да има 5 теми за срещи в София. Дори се оказа че има потребители които дори и неподозират че има и други срещи освен тази в чиято тема са попаднали по случайност.Грешка е това че не пишем много за срещата в четвъртък и неделя, но тези срещи са с традиция и се провеждат от няколко години. И за толкова много време има 2-3 пропуска само поради липса на участници. Така се случи и вчера - въпреки че никой не е писал среща имаше ...

Коментар

николофф написа:
                            Откакто обедениха темите,стана някакво невъобразимо мазало!Пропуснах 1-2 сбирки защото никой не пише.Плюс това,в момента в който се спомене пунто среща,част от колегите почват да се заяждат.Щом всички срещи в София влизат в една тема,ще ми разясни ли някой Студентски град в коя част на България се намира?
                            Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

срещи

ами и да се пише и да не се пише който има възможност и желание да идва по събиранията вярно че станаха много ама поне в Четвъртък и Неделя става
                              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Събираме се на обращалото на автобуси 280 и 94. В предишните постове има карта и може да погледнеш.Ако идваш от Дианабад на светофара на УНСС направо и след 400 500 минаваш и обръщалото се вижда от пътя в лявоАко идваш от Младост да кажем на светофара на УНСС на ляво и после 400 500 метра пак в ляво и си там.Да актоализираме списъка още веднъж Update 3: 1.Bachev 2.Geraka 3.Iceflame 4.BEX 5.Nuku 6.Miro 7.Fire 8.Liverpool 9.Koceto 10.Ichkin 11.Николоффф 12.Kiler4o 13.simiman 14.Ekna15.Gipsa--------------- 16.IGG 17.Anaboly

Коментар

Working...
                                X