бройте ме и мене, ще гледам тоя път да съм със стикер. И айде повече пунтовци да сме, че ония път се чуствах някак си единствен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
-
николофф написа:Аз да попитам в неделя ще има ли среща на Кауфланда или на Билата..?..т.н. Пунто среща..???Че в тоя качамак тук в тази тема нещо и загубих дирите на таз среща...?Всяка втора и последна неделя на месеца от 19:00 на паркинга на Кауфланд Банишора - Пунто среща
Коментар
-
Имаше За колегата който говореше за ОВМ-Бояна - мисля че на това време там няма да има никой. Дори не знам продължава ли събирането на автомобили на бензиностанцията защото май редовно идва полиция и ги разгонва.николофф - София е един град и темата за срещите в него е една. В тази тема може да обсъждаме всяка една от тях и да се уговаряме ако има промяна.Според мен доста по непрегледно беше да има 5 теми за срещи в София. Дори се оказа че има потребители които дори и неподозират че има и други срещи освен тази в чиято тема са попаднали по случайност.Грешка е това че не пишем много за срещата в четвъртък и неделя, но тези срещи са с традиция и се провеждат от няколко години. И за толкова много време има 2-3 пропуска само поради липса на участници. Така се случи и вчера - въпреки че никой не е писал среща имаше ...
Коментар
-
николофф написа:Аз да попитам в неделя ще има ли среща на Кауфланда или на Билата..?..т.н. Пунто среща..???Че в тоя качамак тук в тази тема нещо и загубих дирите на таз среща...?Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
Събираме се на обращалото на автобуси 280 и 94. В предишните постове има карта и може да погледнеш.Ако идваш от Дианабад на светофара на УНСС направо и след 400 500 минаваш и обръщалото се вижда от пътя в лявоАко идваш от Младост да кажем на светофара на УНСС на ляво и после 400 500 метра пак в ляво и си там.Да актоализираме списъка още веднъж Update 3: 1.Bachev 2.Geraka 3.Iceflame 4.BEX 5.Nuku 6.Miro 7.Fire 8.Liverpool 9.Koceto 10.Ichkin 11.Николоффф 12.Kiler4o 13.simiman 14.Ekna15.Gipsa--------------- 16.IGG 17.Anaboly
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар