Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако се събирате на 04.11 ще уважа срещата... :P
    Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
    Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
    Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
    Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Ето, ама Оги се гу6и някъде:
      Прикачени файлове
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

аз съм за
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

На 4 сигурно и аз пак ще дойда...

--------------------

Коментар

jorkos написа:
            Оги по-добре че няма снимки...А и ти какво се стара толкова.Искаш всички да видят че може да ядеш толкова много ли?Искаш да се хвалиш ли?
            Ти като видиш снимките, ке разбЕреш кво съм се старал толкова

Коментар

alex_g написа:
              здравейте аз съм нов кандидат за да се присъедина към вас с моето "браво" искам да питам на 31.10 или 01.11 ще има ли сбирка някъде и къде?
              Здравей колега, ето списък на срещите в София - избираш си и идваш. Никой не връщаме Всяка неделя от 11:30 в пицария Пипълс или Толедо - кв. Хиподрума Всеки четвъртък от 19:30 в пицария Дон Вито - кв. Красна поляна Всеки петък/събота/неделя от 21:30 на бензиностанция ОМВ - БоянаВсеки последен понеделник на месеца от 19:00 на пазар Слатина Всяка втора и последна неделя на месеца от 19:00 на паркинга на Кауфланд Банишора - Пунто среща Срещата на ОМВ-Бояна май вече не се провежда - не съм ходил скоро и не знам ...И Пунто срещата май е на друго място но нямам инфо последно къде е ...Повече инфо има тук:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=446080#446080

Коментар

Еми на 4-ти няма как да не направим 1 среща. Предлагам да бъде на същото място като миналия път (обръщалото на 280 и 94), но да е малко по-късно, за да може Бачев да доиде на време и да не закъснява, Миро да не дава зор на Бравичката по пътя от работа до Студентски и Николов да няма оправдание аз съм на работа, ако беще по-късно щях да дойда и тн... :DКакво ще кажете за 19, 19 и 30??? (така или инъче в 18 вече е тъмно)

Коментар

ogi28b написа:
                  jorkos написа:
                  Оги по-добре че няма снимки...А и ти какво се стара толкова.Искаш всички да видят че може да ядеш толкова много ли?Искаш да се хвалиш ли?
                  Ти като видиш снимките, ке разбЕреш кво съм се старал толкова
                  Да щеше да ни избиеш с тая отверка,ненормалник
                  И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

неделя от 21:30 на бензиностанция ОМВ - Бояна - там съм и аз че немога да дойда на другите срещи.ще ми бъде приятно да се запозная с вас.

Коментар

[quote="ogi28b"]Понеже си писал че си от красна поляна, ще има и на 29-ти в Дон Вито. Там съм !Не съм точно от красна поляна а от западен парк, бих дошъл но няма да мога защото съм на работа.направо в неделя ще дойда на омв-то в 21.20

Коментар

Айде в 19 на същото място и пак ще изчакаме всички да дойдат и после, който иска на кафе, който иска си тръгва
                        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

xtra, аз съм за.
                          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                          e30 forever!

Коментар

И аз съм там :D Днес даже май успях да привлеча и още един човек за среща, но ще видим
                            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Ми колкото повече толкова по-добре. Трябва да има градация, като не броим инпровизираната среща на 14.10 всеки път се увеличава бройката на колите... На 07.10 бяхме 9 на 21.10 - 10 да не надяваме сега че поне 11 ще съберем :DМойта може да е в бокса за 4-ти, но ще дойда макар и не с Италианка.

Коментар

Браво момчета имало е присъствие на групата.Аз не можах да мина имах си ангажимент.Много исках да видя на Сашо новите придобивки но не успях...
                                ..............

Коментар

Working...
                                X