Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Принципно съм нов във форума и много ми се иска да дойда на тази среща в студ. град , но много ми е кофти работното време - утре съм до 24:00h Направо ще се изям от яд Надявам се по често да се организират тези срещи в студ. град , така че да мога да идвам.[/img]
    Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
    Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
    Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

Предполагам за тук става въпрос...пп а, ако вали
      Прикачени файлове
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

като гледам се заформя една local area connection :D :D :D може да е в Люлин на паркинга на билата на бул.царица Йоана от 17ч.
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Баш това е мястото. Моят линк нещо се беше прецакал. За сега май го дават да не вали, а и няма да е такъв клинч, като миналата седмица.
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Айде само да е от малко по-късно, че аз съм до 18 на упражнение....
            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

bjlagypa написа:
              Принципно съм нов във форума и много ми се иска да дойда на тази среща в студ. град , но много ми е кофти работното време - утре съм до 24:00h Направо ще се изям от яд Надявам се по често да се организират тези срещи в студ. град , така че да мога да идвам.
              Къде работиш.. ако е някое кръчме може да те посетим

--------------------

Коментар

Ами не съвсем - работя в Siemens Enterprise и сме на смени и точно тази седмица съм втори смени. Много ми се иска да постна една снимка на колата ми в тази тема ама не виждам как
                Fiat Punto MK2 HGT 1.8 16V
                Опитвам се да стана малко преди да си легна ....хаха
                Аз съм животно и имам страхотен нюх- обуняние на сляп и зрение на глух !!!

Коментар

sonicempire написа:
                  като гледам се заформя една local area connection :D :D :D може да е в Люлин на паркинга на билата на бул.царица Йоана от 17ч.
                  Не може да се отрече, че сте ентусиасти. Да вися на паркинг на тоя студ... не благодаря.
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

iceflame написа:
                    Айде само да е от малко по-късно, че аз съм до 18 на упражнение....
                    ами тали от 18:30 до към 19:15 - 19:30, ще изчакаме да се посъберем пп упражненията не са полезни
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

Ей супер!Колеги аз съм на бачкане до 7и30, но ще глледам да тругна към и20 така че 8без15 маx съм на уреченото място :D
                      Brava 103HP
                      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Евала Чакаме снимките. А Красна Поляна и Красно Село са далече. Друго си е в Люлин.

Коментар

ogi28b написа:
                          Евала Чакаме снимките. А Красна Поляна и Красно Село са далече. Друго си е в Люлин.
                          друго си е да се заяждаш всеки път нали,гледай си кефа и не се занимавай с нас.не знам ти какви претенции имаш ако ти дам отверка в ръцете ще се чудиш за какво е
                          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                            ogi28b написа:
                            ......
                            друго си е да се заяждаш всеки път нали,гледай си кефа и не се занимавай с нас.не знам ти какви претенции имаш ако ти дам отверка в ръцете ще се чудиш за какво е
                            Коелга sonicempire, първо да те помоля да използваш малките и ГЛАВНИ букви по предназначение. А за отвертките, Оги няма и да се зачуди за какво са. Все пак е уместно да я караш по-спокойно с постовете. Ако имаш да казваш нещо на някого е редно да го кажеш на Л.С. ( лично съобщение). И аз съм от Люлин, и мисля да намина на срещата (Пунто среща) . Нали беше в четвъртък?
                            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                            Трезвен ТУК не пиша!
                            Un Italiano Vero

Коментар

sonicempire написа:
                              ogi28b написа:
                              Аз бих те записал в бисерите с това изказване, ама ще изчакам някой друг да го направи, ако се сети. Та ти дори не можеш правилно да напишеш думата "ОТВЕРТКА" По темата - исках да кажа, че не пречи да ходиш от Младост до Люлин, но пречи да ходиш от Младост до Кр. Поляна, или Кр. Село, понеже било далече. А претенциите ми са да не се правите на интересни, и да не разцепвате форума на 100 срещи, ако може. Но ВИЕ , както сами се наричате (ама кои сте вие, само вие си знаете), решихте че не сте от форума, че ще си правите нова среща, решавате си разни неща... Фиат- форума ви е само място за чат, докато си направите пунто форума, май.

Коментар

Аз не разбирам кво се чепкате...толкоз..който иска идва - който не иска не идва...Аз на тази по ранната по смъртно не мога да дойда...в 12 ч. ли беше ами че аз в неделя по това още спинкам ,а и не само на мене повярвайте ми е ранен часа....така че всеки си знае .... поздрави....
                                http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Working...
                                X