Pecho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вие ми обяснявайте който квото иска, ама тоя път даже нямаше места за всички , които дойдоха, накрая вадиха столчета. Дори и паркингът беше препълнен, аз лично паркирах на около 100 метра чак. Успях да преброя най-малко 8 Фиата, а имаше колеги с Ланчии и други. След вечерята сканирахме част от колите с диагностичен софтуер, на някои оправихме музиката.... такива работи... тъпа среща
Коментар
-
Pecho написа:Абе Марто, ти да не си агент на някое конкурентно заведение?! Ако е така, покани ни там да го пробваме! Ама и аз вече не знам дали ще ходя по тия срещи - един час ядене и пиене и 2 часа човъркане по колите на студа! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
ogi28b написа:Вие ми обяснявайте който квото иска, ама тоя път даже нямаше места за всички , които дойдоха, накрая вадиха столчета. Дори и паркингът беше препълнен, аз лично паркирах на около 100 метра чак. Успях да преброя най-малко 8 Фиата, а имаше колеги с Ланчии и други. След вечерята сканирахме част от колите с диагностичен софтуер, на някои оправихме музиката.... такива работи... тъпа срещаMean green machine
Коментар
-
bachev написа:Как да мине 4-рима човека бяхме Полафих ме си и така. Пък хората дето даваха най-много зор за по ранна среща не дойдоха (визирам килърчо ). Николов до 20ч. го чакахме, понеже каза че ще дойда към 19:30, добре че и той дойде
Коментар
-
Утре съм на линия да се изфукам с диодите ми и новия ми ключ тип "карам Ферари ма!" Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар