Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Pecho написа:
    Мислех, че утре ще ядем пици в Дон Вито.
    Е може и пица да донесат.Само някой да не си намери някой използван кондом .Всеки път май някой си намира по нещо,нали КОЦЕ
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Вие ми обяснявайте който квото иска, ама тоя път даже нямаше места за всички , които дойдоха, накрая вадиха столчета. Дори и паркингът беше препълнен, аз лично паркирах на около 100 метра чак. Успях да преброя най-малко 8 Фиата, а имаше колеги с Ланчии и други. След вечерята сканирахме част от колите с диагностичен софтуер, на някои оправихме музиката.... такива работи... тъпа среща

Коментар

Абе Марто, ти да не си агент на някое конкурентно заведение?! Ако е така, покани ни там да го пробваме! Ама и аз вече не знам дали ще ходя по тия срещи - един час ядене и пиене и 2 часа човъркане по колите на студа! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Дека са ви снимките, колеги?
          FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
          FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Много искам да ми диагнсотицираш мойта кола

Коментар

Pecho написа:
              Абе Марто, ти да не си агент на някое конкурентно заведение?! Ако е така, покани ни там да го пробваме! Ама и аз вече не знам дали ще ходя по тия срещи - един час ядене и пиене и 2 часа човъркане по колите на студа! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              Не съм агент.Ама нещо ни цакат в това Дон Вито.Носят бира(по някой път)с всяка голяма пица.А на едно друго Дон Вито е с всякаква пица.Даже даваха и бисквитена торта бонус независимо от поръчката.

Коментар

Снощи бяхме само за полиция Четирима съмнителни типа с инструменти и фенерчета в ръцете ръчкат нещо по изваденото радио на колата ... А и не знам как не метнаха нещо от терасите на блока след това форсиране в 10 часа ...

Коментар

ilkor написа:
                  Снощи бяхме само за полиция Четирима съмнителни типа с инструменти и фенерчета в ръцете ръчкат нещо по изваденото радио на колата ... А и не знам как не метнаха нещо от терасите на блока след това форсиране в 10 часа ...
                  Никога не е късно да полети някоя саксия.

Коментар

ogi28b написа:
                    Вие ми обяснявайте който квото иска, ама тоя път даже нямаше места за всички , които дойдоха, накрая вадиха столчета. Дори и паркингът беше препълнен, аз лично паркирах на около 100 метра чак. Успях да преброя най-малко 8 Фиата, а имаше колеги с Ланчии и други. След вечерята сканирахме част от колите с диагностичен софтуер, на някои оправихме музиката.... такива работи... тъпа среща
                    звучи интересно жалко, че не дойдох
                    Mean green machine

Коментар

bachev написа:
                      Как да мине 4-рима човека бяхме Полафих ме си и така. Пък хората дето даваха най-много зор за по ранна среща не дойдоха (визирам килърчо ). Николов до 20ч. го чакахме, понеже каза че ще дойда към 19:30, добре че и той дойде
                      Сори банда,...благодарско че сте ме чакали..ала си е*а ма....та на работа и нямаше как..др. път .....
                      http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Утре съм на линия да се изфукам с диодите ми и новия ми ключ тип "карам Ферари ма!" Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                        EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
                        http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

ZinG написа:
                          Утре съм на линия да се изфукам с диодите ми и новия ми ключ тип "карам Ферари ма!" Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                          Аз също ще дойда да видя какво ще показваш.

Коментар

Пропускам утре!

Коментар

Мисля да мина колкото да видя светодиодите и да пия едно кафе.
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Колеги ще пълним ли паркинга в сряда ?
                                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                                X