Хора пишете как мина срещата... толкова ми се искаше да дойда, но малко неочаквани проблеми с колата, и.... е сега се прибрах. На 21-ви съм на линия обаче!
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Как да мине 4-рима човека бяхме Полафих ме си и така. Пък хората дето даваха най-много зор за по ранна среща не дойдоха (визирам килърчо ). Николов до 20ч. го чакахме, понеже каза че ще дойда към 19:30, добре че и той дойде
Сега за 21-ви се очаква да се реванширате...чакаме да напълним паркинга и след това и някоя кръчма Междудругото едно момче с Пунто прави снимки на първата ни среща...да не ги крие, а да ги постне тука ...мисля, че беше @simiman
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Сега за 21-ви се очаква да се реванширате...чакаме да напълним паркинга и след това и някоя кръчма Междудругото едно момче с Пунто прави снимки на първата ни среща...да не ги крие, а да ги постне тука ...мисля, че беше @simiman
Чшшш ... да не сам те чул за хората с пунто ... или добро или нищо ... да не те остая на трупчета някоя вечер
Кой е казал, че ще ти взимам гумите бе .... примерно може да ти взема ауспуха Все има к’во да си открадна ... мое да не разбирам, ама кат се мушна отдолу ... все ще си намеря нещо ... Може пък и да ти напрая по 1 дупка на фаровете, да си гледаш рибки вътре след първият дъжд ... ще ти подаря гупи Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Аз снимах само цунами пунтото и за това не съм качвал. Другия път ще гледам да направя повече http://simiman.snimka.bg/automobiles/fiat-forum-sreshti.432641.15426992
Коментар