Добре бе колега на мен така ми харесва, пък ти ходи си пий кафето ОКУспех с браво срещата но имай предвид, че може и ние с пунтовците да дойдем на нея
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
я стига- среща на пунто, среща на уно, среща на браво нали всички са ФИАТ. на който където му е удобно да ходи на среща, едва ли има значение дали колата е пунто, уно, палио,браво или мареа? проблемите и на чаша кафе се казват, извинявам се ако съм нарушила правилата за писане или съм оспамила темата
Коментар
-
аре бе народе .... вече колата не ми харчи чак толкоз много както преди ... .и на мен ми се идва на Фиат сабитие .... казвайте кога и каде и да се сабираме (пиша тука понеже нашите фиатовци в област Благоевград са много несериозни и неможем да се сабереме )AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
Имаш няколко възможности - Едната е редовна среща на Форума пред пийпълс в красно село или хиподрума, не знам кое е правилно. Другата е в четвъртък в заведение Дон вито в Красна Поляна, третата не съм сигурен точно къде и кога, но е на паркинга на един от кауфландите, или практикерите. Известно е като "пунто-среща", но няма значение с каква кола си, никой не връщат. Ако никое от трите не те устройва - може утре да заповядаш в Слатина, където аз и колегата Stefanaki ще вечеряме заедно в компанията на още няколко приятели, и ще обсъждаме стратегията на отборите в сървайвър. . Но това не е официална среща на форума, и не се обсъждат коли, нито се бърника по такива. Това е просто вечеря с приятели.
Коментар
-
ogi28b написа:Имаш няколко възможности - Едната е редовна среща на Форума пред пийпълс в красно село или хиподрума, не знам кое е правилно. Другата е в четвъртък в заведение Дон вито в Красна Поляна, третата не съм сигурен точно къде и кога, но е на паркинга на един от кауфландите, или практикерите. Известно е като "пунто-среща", но няма значение с каква кола си, никой не връщат. Ако никое от трите не те устройва - може утре да заповядаш в Слатина, където аз и колегата Stefanaki ще вечеряме заедно в компанията на още няколко приятели, и ще обсъждаме стратегията на отборите в сървайвър. . Но това не е официална среща на форума, и не се обсъждат коли, нито се бърника по такива. Това е просто вечеря с приятели.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар