И аз ще дойда да обсъдим с deadairplane светодиодното осветление на купето (след като вече в багажника ми е "като ден" денонощно - благодарение на Pecho). :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Stefanaki - да мина ли да те взема, или .... После на връщане може да те водя до работното място на колегата vsd , има за доършване по колата ми, тамън ще ти покажа и как води ай-гоуAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
deadairplane
-
Прегледах последните няколко страници и гледам се вихри някакъв спор, който според мен няма смисъл, защото все пак всички сме в кюпа, но да си кажа и аз мнението.Това, че някой колега е предложил еди си каква среща да се казва "пунто среща" не значи , че на паркинга на Кауфланд, трябва задължително да има коли с марка фиат пунто!!! бях последния път и искам да кажа на всички колеги каращи италианки, че освен пунтовци имаше и фиат купе, браво, и уно !!!!, нека колегите с различните от пунто коли, който бяха дошли да си кажат без бой дали някой от тях беше върнат или се гледаше на него с лоши очи.Колеги заповядайте, никой няма да ви върне, ако ще да карате и ферари :D Аз лично съм за този тип срещи, на открито с вдигнати капаци и да разменяме идеи и мисли.Единственото нещо,което искам да предложа е примерно през зимния период (не говоря като има преспи по 30см) да се измести часа на срещата с един час по рано, примерно в 18.00 ч, защото докато се съберем и вече се стъмва,на всеки е ясно,че зимата се стъмва доста по рано от колкото през лятото, в една тъмница нито става за гледане, пък за снимки да не говорим.И тъй колеги палете италианките и да превземем паркинага на кауфланд :D :D :Dpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Прегледах последните няколко страници и гледам се вихри някакъв спор, който според мен няма смисъл, защото все пак всички сме в кюпа, но да си кажа и аз мнението.Това, че някой колега е предложил еди си каква среща да се казва "пунто среща" не значи , че на паркинга на Кауфланд, трябва задължително да има коли с марка фиат пунто!!! бях последния път и искам да кажа на всички колеги каращи италианки, че освен пунтовци имаше и фиат купе, браво, и уно !!!!, нека колегите с различните от пунто коли, който бяха дошли да си кажат без бой дали някой от тях беше върнат или се гледаше на него с лоши очи.Колеги заповядайте, никой няма да ви върне, ако ще да карате и ферари :D Аз лично съм за този тип срещи, на открито с вдигнати капаци и да разменяме идеи и мисли.Единственото нещо,което искам да предложа е примерно през зимния период (не говоря като има преспи по 30см) да се измести часа на срещата с един час по рано, примерно в 18.00 ч, защото докато се съберем и вече се стъмва,на всеки е ясно,че зимата се стъмва доста по рано от колкото през лятото, в една тъмница нито става за гледане, пък за снимки да не говорим.И тъй колеги палете италианките и да превземем паркинага на кауфланд :D :D :D
Коментар
-
Добре, вдигаш капака, и започваш да разменяш идеи и мисли. Или поне само идеи. Правиш го първия път. Правиш го втория път, с някой друг. На третия път виждаш че има само хора, с които вече си разменил идеи и мисли. И си викаш - няма смисъл да отварям капака, вече сме си казали каквото има. На четвъртия път също. И т.н. След няколко срещи вече разбираш че наистина сте си казали всичко, и няма какво да си кажете. Дори и да вдигнете капака, всичко е познато, обсъдено, и ако е имало дребни проблемчета, са решени. В тоя случай сядате да пиете по кафенце, защото не ви се стърчи. Е, тези които присъстват редовно на срещата на форума вече са на последния етап - идват да пият кафе, защото вече са си вдигали капака, обсъдили са нещата, и така. Хайде, заповядйте на среща, ще вдигна капака, някой друг ще вдигне капака на пунто 1.2 65 коня, примерно, да видим какви идеи можем да разменим.Ще накараме и Ники да пусне музика, и ще слагаме шишета по колата, да ги гледаме как подскачат.... оффф, и това сме правили вече....
Коментар
-
Колега рзбирам те и си много прав, но не всеки път сме Тошо, Гошо и Павката да речем, все пак се предполага, че ще идват нови и нови хора, на мен миналия път ми беше за сефте и за това ми е интересно първоначалната фаза на цялото занятие, пък като дойда към крайната с кафето пак ще си говоримpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Колега рзбирам те и си много прав, но не всеки път сме Тошо, Гошо и Павката да речем, все пак се предполага, че ще идват нови и нови хора, на мен миналия път ми беше за сефте и за това ми е интересно първоначалната фаза на цялото занятие, пък като дойда към крайната с кафето пак ще си говорим
Коментар
-
bachev написа:Аз съм ЗА ! В началото докато ентусиазмът е голям може да направим 2-3 чести срещи, а после да ги понамалим Така за тази сряда сме вече 3-ма Други желаещи ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар