Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
deadairplane
-
Irka_fihi - тъй като ви нямаше сутринта, и не се обадихте да кажете че закъснявате, то ние вече пътувахме по предварително уговорен план, в който имаше определен човек, избран да е първи. Това накъде ни е отвел е извън тази тема. После вие се появихте отнякъде, и не карахте с колоната, ами заминахте напред. Съвсем нормално е щом решите да спрете, никой да не ви обърне внимание, и всички да продължат, защото нямаше индикации че пътувате с колоната. Представи си че Иван започва да води, ние назад - никой нищо не знае, вие решавате да отидете някъде където той живее, например, без никой да знае, и какво - 8-10 коли се юрват по вас, а вие се чудите какво правим и защо сме след вас?
Коментар
-
Първо - не сме заминали напред, а карахме точно зад Светльо, а ако не се лъжа - ти беше зад нас! Второ - не сме се обадили,че ще закъснеем,защото нямаше смисъл,нали се реши,че няма да се спира заради нас???И трето - ти Иван за идиот ли го имаш????????????????????????????????? Тръгнал на Италфест, става така,че повежда колоната,отива си у тях и всички карат след него???Ти как я мислиш тая работа? И няма да звънне един телефон на някого, за да го уведоми за намеренията си? Ама недей да го подценяваш така! Изобщо не съм имала намерение да се заяждам,ама май така си го изтълкувал.ПП.Светльо,няма нужда да ми обяснаваш каквото и да било,бях там у чух разговора! За кого,ако не за нас, се отнасяха думите ти:"Как мислиш цяла колона да се съобразява с една кола?" След което Оги се обърна към мен и каза,че ще спира заради нас! Благодаря ти,Оги, за тези думи!Защо изобщо се "обадих" и аз не знам. Вече съжалявам,щот сега темата отиде на майната си и ще стане 300страници."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Малко се разводнихме, но първо - само аз видях че не заминавате напред. Ами тези по-назад ? За тях направо сте си заминали... пък и малко карахте с нас - 10-20-50-100 км да е било Второ - кой е решил че няма да спира заради вас? Ако бяхте останали, и бяхте дали мигачи за влизане в бензиностанция - аз лично щях да ви последвам, с идеята че там отиват всички. И трето - к’фо ши ка’еш за вторуту ? Айде стига сме коментирали минали събития !В неделя Ню-Браво групата са си направили среща на пийпълс-а, искате ли да им нахлуеме към обяд ?
Коментар
-
Така като гледам доста хора казаха че ще минат, а и най-важното че нямаше никакви възражения и неуредици, както в някой други теми, в които някой хора се мъчат да направят нещо немислимо и ненужно (поне според мен) . Така че следващата среща в Студентски Град ще се проведе на 21 Октомври (сряда) от 18,30 на който му е раничко да не се притеснява че ще закъсне. Ако кажете ще изместим срещата с половин час по -късно, но имайте в предвид че се мръква вече по рано, а и скоро ще превъртим часовниците с 1 час напред.Остава само да уточним точното място. Отново ли ще бъдем на паркинга на "Комитите" (който не знае къде се намира и има желание да дойде в предишните постове има карта и обяснения), където бяхме миналия път или на обръщалото на автобуси 208 и 94. Колкото по рано толкова по- добре, за да се знае на тази дата, в толкова часа, на това място ще има срешта.И да се надяваме че ще уцелим отново приятно време и ще се съберем този път поне двоийно повече (не че 9 коли за първа среща за сезона са малко, но по- добре звучи 20++)
Коментар
-
Kotseto написа:Така като гледам доста хора казаха че ще минат, а и най-важното че нямаше никакви възражения и неуредици, както в някой други теми, в които някой хора се мъчат да направят нещо немислимо и ненужно (поне според мен) . Така че следващата среща в Студентски Град ще се проведе на 21 Октомври (сряда) от 18,30 на който му е раничко да не се притеснява че ще закъсне. Ако кажете ще изместим срещата с половин час по -късно, но имайте в предвид че се мръква вече по рано, а и скоро ще превъртим часовниците с 1 час напред.Остава само да уточним точното място. Отново ли ще бъдем на паркинга на "Комитите" (който не знае къде се намира и има желание да дойде в предишните постове има карта и обяснения), където бяхме миналия път или на обръщалото на автобуси 208 и 94. Колкото по рано толкова по- добре, за да се знае на тази дата, в толкова часа, на това място ще има срешта.И да се надяваме че ще уцелим отново приятно време и ще се съберем този път поне двоийно повече (не че 9 коли за първа среща за сезона са малко, но по- добре звучи 20++)Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Geraka написа:Ама нали се сещаш, че може да е студено и трябва да намерим подсллон някъде и е по-добре да е близо до някое заведение....освен ако не си резервираме едно 94Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Утре ще идвам на среща пред пийпълс, надявам се да се видя с ilkor, за да обсъдим едни чипове за ШИМ, с Pecho, за да видим най-невибриращото Стило на живо, а аз самия да се похваля с купения калник, който ще монтирам скоро. Който идва - да пише . Ако дойдат и пунто-хората, ще мислим намясто къде да се съберат 800 коли.
Коментар
-
колега не ми стана ясно защо продължаваш да се заяждаш с ПУНТО хората все едно сме някакви извънземни,моля модераторите да вземат отношение по въпроса и подобнои постове да се редактират.а ОГИ си личи че е комплексиран тъпанар който се чуди ской да се заяде за да му стане по интересен иначе скучния живот,може направо 2 предупреждения да ми сложите за това изказвне относно капитана.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар