ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
-
ilkor написа:Място удобно на всички просто не съществува! Все ще се намери някой който да му е неудобно.Например на мен ми се вижда странно да се срещам на паркинг на който ако не съм в колата трябва да стърча прав през цялото време. Зима иде и ентусиазма скоро ще отстъпи пред реалността че мястото е неудобно.Четвъртъчните и неделните срещи аз лично ги помня още откакто бях "новобранец" във форума - зимата на 2005/2006 година. Дори едната пак беше на същото място - паркинга на ритуалната зала и заведенията Пипълс и Толедо. Преживели сме купе срещи - ще преживеем и пунто такива Наистина всеки сам си решава - насила никой не викаме ...Fiat Punto 1.4 gt turbo
Ford Fiesta 1.3 new port
Коментар
-
Колеги спора вече загуби смисъл.. Ясно е че хората искат да се делят - ми нека се делят. Само за протокола на пунто маняшката среща, която бях от общо 30-тина коли имаше 10 - 15 пунтота макс... Мога да чупя бас с който иска, че след още 5 срещи (примерно) няма да се съберат повече от 10 коли общо... Това, което ме обиди най-много на срещата е че чух някой да подхвърля : "Въъъъ тея от форума ше са изядът от яд колко много хора събрахме " (нещо подобно беше не мога да цитирам дословно).... Както и да е. Живи и здрави, който където му харесва там да ходи .Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Tie написа:ZinG - какво ме храниш??? Чете ли вниамтелно какво казвам аз в поста си и против какво съм? Не карам ГТ....EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
Ех, мама му, защо чак сега виждам темата... Аз съм навит и за всяка седмица, вярвам, че ще се събираме хора... а ако не с фиати - имам приятели, които са с други марки и пак ще се събираме Давайте да се уговаряме и да почваме редовни срещи п.п. Кой е колегата, който днес беше спрял до мен между първи и трети блок на ТУ ? Най-нахално спрял със стикера на форума и стикера от италфеста скрит на кората на багажника... щях да ти оставям брошура за тракдея, но беше скъсана :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар