Брей! Човек да не се пошегува (за обсъждането)! Струва ми се, че и Sev и sonicempire на практика описват традиционната неделна среща при Пипълс :- Голям паркинг- Сравнително централно разположение (все пак в центъра едва ли има подобно подходящо място!)- Заведение наблизо (даже две! + Била)- В почивен ден е.Е не е следобед, ама не е и в тъмни зори. Пък и не знам някой да е бил върнат защото е дошъл в 12.30 ч.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Pecho написа:Брей! Човек да не се пошегува (за обсъждането)! Струва ми се, че и Sev и sonicempire на практика описват традиционната неделна среща при Пипълс :- Голям паркинг- Сравнително централно разположение (все пак в центъра едва ли има подобно подходящо място!)- Заведение наблизо (даже две! + Била)- В почивен ден е.Е не е следобед, ама не е и в тъмни зори. Пък и не знам някой да е бил върнат защото е дошъл в 12.30 ч.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Колега, какви павета?! Явно не си идвал на нито една среща там. Зависи откъде идваш, но май повечето хора изобщо не стъпват на бул. Цар Борис III. Да, паркингът пред самото заведение е малък, но мисля че за никого няма да е проблем да паркира на 10, 20 или 30 м от заведението. Освен ако не става дума за примерно 50+ автомобила...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Освен да отидем и ние на една "пунтосреща", да видим с какво е толкова по-интересна, и с какво привлича 40+ коли. Ако толкова имате нужда - ще си вдигаме капаците, и ще "бърникаме по колите"Някои мислеха че се шегуваме, но наближава времето за една истинска Браво-Среща. Национална ! И то Браво - 1.6-Среща. Но не кое да е Браво , а Браво-1.6 -SX-Среща. Но само за хората с Газови уредби, и то монтирани при Янко. Та кога ще е нашата мега-национална "Браво-1.6-SX-LPG-от-Янко-Среща" ? Предлагам - НИКОГА. Защото има среща на FIAT Форум България
Коментар
-
sonicempire написа:Sev написа:нелогично е среща в София да се прави през седмицата...става въпрос за среща с много хора, с бърникане по колите и продължаваща повече времеsonicempire написа:колега само с едно не съм съгласен,ако се изсипем толкова коли колкото се събираме на пунто срещите ,ще трябва да назначим регулировчик .според мен е малък паркинга там,а и тия павета...мойта е като трупче.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
На неделната среща в по добри времена сме се събирали 30-40-50 коли. Място за паркиране има на ритуалната зала.Дори тогава форумът беше значително по малък. Сега потенциалът е увеличен, така че е логично да се събират повече хора.Предимството на мястото е че има заведения с достатъчен капацитет. На покрива на Кауфланд след месец ще е такъв студ че трябва да си седим по колите.Ако някой смята че има по добро предложение - да го каже и ако повечето са съгласни ще се събираме там ...А за довечера в Дон Вито - за съжаление пак пропускам че имам ангажимент който не мога да отложа. Обещавам това да е последния пропуск
Коментар
-
А като седнете в пицария "Дон Вито" какво правите Говорите си за 1.6 Vs JTD ли Аз също съм против да се делят нещата на модели, дори и на марки - все пак някои от нас са фенове на италианското автомобилостроене и за мен няма "Алфисти" ( на "Алфаджии" се обиждали ) , "Ланчисти" или "Фиатаджии" - фенове сме преди всичко на италянките Иначе и Вие проумейте че на много хора "най-висшата им цел" не е да седнат на маса, а предпочитат когато става върпос за колите им да се ровичкат по тях или дори някъде да се замерят и премерят сили със съмишленици - това разбирам аз под фен среща на форума, иначе другото си го правите с приятелите когато поискате П.С. Италянски коли съм карал преди, по време а и ще карам след и без значение от форума - в началото и аз бях ентусиазиран и не пропусках срещите на Ал. Невски, но за съжаление нещата много се размиха и ентусиазма ми за срещи поизчезна
Коментар
-
Ами затова има 2 типа срещи - в четвъртък е среща на маса. Извинявай но след работа в тъмницата нямам никакво желание да ровя по колата пък била тя и Фиат Предпочитам да седна някъде и да изпия една бира между приятели от форума.Който иска да рови по колата - неделната среща е именно за това - във светлата част на деня е и който има желание може да го направи. Който няма - може да гледа или да изпие едно кафе в заведенията.А след като сме седнали на маса това не изключва да си говорим и за коли. Мисля че не е задължително да седим прави ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар