Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Утре няма да идвам, изморен съм и ссигурно ще спя доста, а и ми е гадно за калника. Вече в 3 тема се оплаквам от тоя калник. На кой каквото имам да връщам - в четвъртък при дон Вито

Коментар

Някой ако ще ходи нека да пише тук зада знам та да знам дали има смисъл да ходя.Макрче най вероятно ще съм там на 100%.

Коментар

Май и днес ще имам доста задачи ... и ще пропусна.

Коментар

Ники и аз ще мина
          ..............

Коментар

Аз ще мина. Мислех да демонстрирам най-невибриращото на празен ход Стило в Галактиката, те пък баш дизелджиите няма да идват!...
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Хайде и в Студентски град

Колеги пускам тази тема с идеята да се съберем почитатели на марката в Студентски град. За сега сме 3-ма и се надявам този път да се съберем повечко хора. За сега предложението е да срещата да стане в СРЯДА около 18,30-19 ч., а за място ще се уточним :D
              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

аз съм там... сега ще драсна лично и на Гераказа място ако искате паркинга на Комитите, ама не беше ли срещата на Мерц тогава О"Шипка? Кривото
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Айде и аз съм там....най-добре на паркинга на Комитите, където беше едно време срещата....Като час мисля, че 18:30 е добре.Сега писах и на bachev.
                  Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Айде каним всички, които могат на срещата на младежта http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=48498
                    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

ами хайде "Комитите", Анатолий каза, че може да намине за половин-еднин час18:30 - Комитите
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

Може и аз да успея да намина,само с Фиати ли пускате,че Мареата напоследък не е налична ,ама обещавам да съм с италянка
                        Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                        I am in love with my cars

Коментар

И аз може да дойда, ако се съберът повече хора
                          Mean green machine

Коментар

Еми малко късно видях темата и имах планове за утре (сряда 07.10.2009), обаче ще се постарая да дойда. Само сложете някоя снимка от БГмапа с мястото на срещата, тъй като, както на мен така и може би на други желаещи да дойдат, "Комитите" не ми говори нищо.Може да ме броите и мен.

Коментар

това "Комитите" срещу турската сладкарница ли беше?
                              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

стига да приемате новобранци може иаз да намина , само някои ако може да даде някакав ориентир , така да се каже

Коментар

Working...
                                X