Аз какво да кажа. Без мен не може пишете 2 места .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=4cGP88W51B8 това е моя таван колата стана по хубава от нова и затова е виновен колегата vsd. :D :D ако някой има нужда от пране на тапицерии и автосалони да ми пише на лични да го пратя при него.работи повече от качественоПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
fihi
Кажете кога и къде. Ако е на открито 99.9% ще се видим. Ако е на закрито обаче 100% няма да се видим.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз съм съгласен да изгоним брутално пушачите, щото и без тва от първи юни нема къде да пушат. Да свикват !Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
fihi
-
Stefanaki написа:ogi28b написа:Аз съм съгласен да изгоним брутално пушачите, щото и без тва от първи юни нема къде да пушат. Да свикват !
Коментар
-
fihi написа:Не можах да разбера, искате ли торта или не?krasio_79bs написа:Мале че сте ........ще уморите бебо с цигари.Не пречете толкова на майка му и баща му колкото на него.Изкарайте 1 час без цигари.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар