Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз какво да кажа. Без мен не може пишете 2 места .
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

аз ще знам със сигурност дали ще идвам чак в петък.
      Marea 1.6 16v

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=4cGP88W51B8 това е моя таван колата стана по хубава от нова и затова е виновен колегата vsd. :D :D ако някой има нужда от пране на тапицерии и автосалони да ми пише на лични да го пратя при него.работи повече от качествено
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Аз като разправям, че е уникално !
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И ние сме на линия :D

Коментар

Тая седмица мисля и аз да дойда да поразходя мойто пунто, други колеги има ли с HGT???27.09.09 от 19:00 на Кауфланд нали :D
              punto HGT

Коментар

Кажете кога и къде. Ако е на открито 99.9% ще се видим. Ако е на закрито обаче 100% няма да се видим.

Коментар

Аз съм съгласен да изгоним брутално пушачите, щото и без тва от първи юни нема къде да пушат. Да свикват !

Коментар

Понеже,баце, никой не се наема да ни отреже директно и да ни каже,че заради нас няма да мръзне навън - ще ти го кажа аз - за нас среща няма да има!За тях съответно торта няма да има!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

ogi28b написа:
                      Аз съм съгласен да изгоним брутално пушачите, щото и без тва от първи юни нема къде да пушат. Да свикват !
                      Предлагам всички пушачи да се съберем на езерото в Дружба, а всички останали ( ~20% от редовно присъстващите) да ходят на закрито . Щом чак толкова много Ви пречим .А след 01.06.2010 ще му мислим :P .
                      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Не можах да разбера, искате ли торта или не?

Коментар

Stefanaki написа:
                          ogi28b написа:
                          Предлагам всички пушачи да се съберем на езерото в Дружба, а всички останали ( ~20% от редовно присъстващите) да ходят на закрито . Щом чак толкова много Ви пречим .А след 01.06.2010 ще му мислим :P .
                          Мале че сте ........ще уморите бебо с цигари.Не пречете толкова на майка му и баща му колкото на него.Изкарайте 1 час без цигари.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз съм на диета

Коментар

А така,Краси,скарай им се! Те знаят за ко става въпрос,ма са праят на луди.
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

fihi написа:
                                Не можах да разбера, искате ли торта или не?
                                Искаме . Трябва да си похуртуваме с теб за нещо. Така че вземай тортата и идвай :D .
                                krasio_79bs написа:
                                Мале че сте ........ще уморите бебо с цигари.Не пречете толкова на майка му и баща му колкото на него.Изкарайте 1 час без цигари.
                                Абе можем и повече да изкараме, но специално заради Оги пушим даже повече от нормално :D.
                                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                                X