Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ROSHI написа:
    sonicempire написа:
    Kuku написа:
    Всяка година стават готини колони - то си е практика Определяте си една скорост 120км/ч примерно и който иска да кара с вас..... състезателите да си таковат-таковата
    колега ти мислиш ли че някои коли ще могат да качват витиня с 120 не мисля.от личен опит го казвам
    когато се разберем да караме в колона, скоростта се определя от първия който е длъжен да не бърза. Спазваме си една и съща скорост , а изостане ли някой е добре да го изчакваме- ето примерно аз от време на време ще трябва да спирам да сипвам бензин че с този разход не мога и 100 км да мина, което конкретно за мен е без проблем защото наваксвам бързо .
    всичко това звучи много хубаво и дано да се осъществи тази идея,наистина ще бъде готино да се движи италиянска колона.а твойта как е с разхода
    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
      ROSHI написа:
      sonicempire написа:
      Kuku написа:
      Всяка година стават готини колони - то си е практика Определяте си една скорост 120км/ч примерно и който иска да кара с вас..... състезателите да си таковат-таковата
      колега ти мислиш ли че някои коли ще могат да качват витиня с 120 не мисля.от личен опит го казвам
      когато се разберем да караме в колона, скоростта се определя от първия който е длъжен да не бърза. Спазваме си една и съща скорост , а изостане ли някой е добре да го изчакваме- ето примерно аз от време на време ще трябва да спирам да сипвам бензин че с този разход не мога и 100 км да мина, което конкретно за мен е без проблем защото наваксвам бързо .
      всичко това звучи много хубаво и дано да се осъществи тази идея,наистина ще бъде готино да се движи италиянска колона.а твойта как е с разхода
      ако ме питаш за разхода на гориво е около 20 на 100

Коментар

wooow какъв е тоя разход? С какъв двигател си и как го караш?
        Mean green machine

Коментар

simiman написа:
          двигателя е 1.4 турбо и няма значение как я карам-разликата в разхода е малка

Коментар

ROSHI написа:
            simiman написа:
            аз затова предпочетох да си я оставя почти сток колата,не че и така не харчи много де ама пак не е 20.ще бъде хубаво да дойдеш на пунто срещите да го поогледаме малко тоя звер.като гледам е и любимия цвят

Коментар

dankooo написа:
              ROSHI написа:
              simiman написа:
              аз затова предпочетох да си я оставя почти сток колата,не че и така не харчи много де ама пак не е 20.ще бъде хубаво да дойдеш на пунто срещите да го поогледаме малко тоя звер.като гледам е и любимия цвят
              принципно мисля да дойда на следващата среща, а по въпроса за разхода - това е кола която се кара почти постоянно на високи обороти и се изкарва от време на време.

Коментар

ROSHI написа:
                dankooo написа:
                ROSHI написа:
                simiman написа:
                принципно мисля да дойда на следващата среща, а по въпроса за разхода - това е кола която се кара почти постоянно на високи обороти и се изкарва от време на време.
                звучи интересно.дано да я видим на 27ми
                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Следващата седмица е време за среща, предварителна прогноза за времето - през деня - 21 градуса, разк. облачност, почти сигурно че няма да вали, но в часа на срещата ще е хладно. Май вече ще се виждаме все на закрито. Ако ще се виждаме пак на същото място, моля всеки който ще идва, да каже предварително, защото знаете какво стана последният път местата! Сега ще отида през деня и ще запазя места предварително.Също и ако има предложения за среща на друго място - казвайте смело, ще ги отхвърлим.

Коментар

Ми...като ще ги отхвърляте, да не се пробвам изобщо. Мислех да ва замола да се съберем на открито,та и ние да дойдем,ама...С повечко връхни дрешки викам че няма да умрете от студ. Ама пишете "за" и против,за да знаем ко да прайм.Много ни се иска да дойдем,но ако сте за закрито - знаете,че не подлагам децата си на цигарен терор.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

аз пък немога да дойда колкото и да искам, само ако е в неделя мога но.........

Коментар

За теб всички знаем че има нещо, което възпрепятства идването ти ЗЗа следващия път залагам на "Боли ме главата, не ми е добре."

Коментар

прав си мозакта ме боли но ще дойда нищо, че си ме отписал тотално, може да си взема маркуча и на място да помагате, че се е напукал на мойта хубавица

Коментар

Аз ще съм на линия, няма да пропусна срещата като знам, че ще имам възожност да се запозная с Роси, че в темата и по срештите се за нея се говори Пазете 1 място.

Коментар

28ми се пада в неделя, поне до колкото виждам календара, 27ми е събота
                              Fiat Punto 1.2 16V 85 k.c. 1998г.

Коментар

rdinev написа:
                                28ми се пада в неделя, поне до колкото виждам календара, 27ми е събота
                                Я пак метни едно оче на календара, за по-сигурно

Коментар

Working...
                                X