ROSHI написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sonicempire написа:ROSHI написа:sonicempire написа:Kuku написа:Всяка година стават готини колони - то си е практика Определяте си една скорост 120км/ч примерно и който иска да кара с вас..... състезателите да си таковат-таковата
Коментар
-
ROSHI написа:simiman написа:wooow какъв е тоя разход? С какъв двигател си и как го караш?
Коментар
-
dankooo написа:ROSHI написа:simiman написа:wooow какъв е тоя разход? С какъв двигател си и как го караш?
Коментар
-
ROSHI написа:dankooo написа:ROSHI написа:simiman написа:wooow какъв е тоя разход? С какъв двигател си и как го караш?Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Следващата седмица е време за среща, предварителна прогноза за времето - през деня - 21 градуса, разк. облачност, почти сигурно че няма да вали, но в часа на срещата ще е хладно. Май вече ще се виждаме все на закрито. Ако ще се виждаме пак на същото място, моля всеки който ще идва, да каже предварително, защото знаете какво стана последният път местата! Сега ще отида през деня и ще запазя места предварително.Също и ако има предложения за среща на друго място - казвайте смело, ще ги отхвърлим.
Коментар
-
Ми...като ще ги отхвърляте, да не се пробвам изобщо. Мислех да ва замола да се съберем на открито,та и ние да дойдем,ама...С повечко връхни дрешки викам че няма да умрете от студ. Ама пишете "за" и против,за да знаем ко да прайм.Много ни се иска да дойдем,но ако сте за закрито - знаете,че не подлагам децата си на цигарен терор."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
floks
-
floks
прав си мозакта ме боли но ще дойда нищо, че си ме отписал тотално, може да си взема маркуча и на място да помагате, че се е напукал на мойта хубавица
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар