Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Довечера ще гледам да намина.Направо в ресторанта към 19.00 ако успея
    Marea 1.6 16v

Коментар

Нещо и от мен http://www.youtube.com/watch?v=GbCt1vWNr1MКачеството е ужасно, но толкова си може телефона
      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

nikolai_slavista написа:
        MartoModev написа:
        Днес никой ли няма да идва?
        Ами ние бяхме там такаче въпроса и ти защо недойде.
        Mи не знам Що не казахте,че ще ходите
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Браво колеги! Онуй черното JTD, май е най-убавото Пунто на сбора
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

аааа, не знам за черното пунто дали е най хубавото, ма онуй голфче с СО номера не знам кво търсеше на покрива на кауфланд
            Fiat Punto MK2

Коментар

колеги, не вярвам да са само това снимките при наличието на поне 4 фото апарата всичко се получи доста добре

Коментар

sonicempire написа:
                не можах да се сдържа :D :D :D да покажа Punto society - Sofia
                Е ся т’ва няк’ва дискриминация ли е?

Коментар

naso1983 написа:
                  аааа, не знам за черното пунто дали е най хубавото, ма онуй голфче с СО номера не знам кво търсеше на покрива на кауфланд
                  това ми е комшия и много добър приятел,има ли значение с каква кола е?следващия път ще дойда с колелото,ще ме изгоните ли?
                  Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

всички които имат бензин в кръвта са добре дошли

Коментар

И да ривеш и да н’ ривеш, късно е - имаш неизвинено! Така е като не пишете в темата.
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Е ся за тея дето са против голфчето другия път и черно пасатче ще дойде !

Коментар

Аз па ще дойдем с бус мицубушу да видите вие що е откин със задното... Само дет ще ми треат 5-6 човека отзад над задната ос че то от мощност няма сцепление суче задницата кат змия :D Лично аз нямам нищо против да идват и хора с каквито и да са автомобили. Много ще се накефя ако се съберем повечето хора от другите марки автомобили и техните форуми и напълним целия 2-ри етаж да видим тогава какво ще кажат тия от кауфланд-а PEACE

Коментар

някои може ли да ми кае га ще е следващата среща че да мое и аз да доида че нещо се изпускам тез хубави мероприатия . та да вида и аз ко представляват тея срещи.

Коментар

Коментар

ето ги и мойте снимки
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X