Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

MartoModev написа:
    Днес никой ли няма да идва?
    Ами ние бяхме там такаче въпроса и ти защо недойде.

Коментар

Момци аз съм още без колица ... ама следващата среща съм налице :P
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

С течение на времето все по многобройни ставаме.Браво.Другия път пак там.
        При пуснат ляв мигач от автобус на спирка, задействай спирачката и дай сигнал на водача.

Коментар

Да бе - половината коли не бяха "Пунто"

Коментар

е какво ти пука важното е да сме много и купон да стаа . Аз ще чакам снимки, че от музиката на 1 колега ме боли още главата

Коментар

Insane написа:
              е какво ти пука важното е да сме много и купон да стаа . Аз ще чакам снимки, че от музиката на 1 колега ме боли още главата
              А питаш ли ме мен.По едно време ме настигна и веднага го познах.Незнам дали той се усети ,че пътувахме заедно.И аз чакам снимки.
              При пуснат ляв мигач от автобус на спирка, задействай спирачката и дай сигнал на водача.

Коментар

аз пък тая среша я проспах....
                Fiat Punto 1.4 gt turbo
                Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Добра среща!!!Ей ви малко фотоси,ама са кофти.Апарата се оказа бъгав,изпадаха му постоянно батериите.Сори!
                  Прикачени файлове
                  Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

поздравления колеги ,бележим нов рекорд 22 коли :D дооста добре се получи,видя се че студената вечер не ни уплаши.снимки ще кача утре
                    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

не можах да се сдържа :D :D :D да покажа Punto society - Sofia
                      Прикачени файлове
                      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

БОРИСОВ написа:
                        Insane написа:
                        А питаш ли ме мен.По едно време ме настигна и веднага го познах.Незнам дали той се усети ,че пътувахме заедно.И аз чакам снимки.
                        Ами ако си бил пред мен някаде към 6-РПУ значи съм те познамл.

Коментар

Последно колеги, къде ще се видим в 19.00ч. на паркинга на пазара или направо на Двата лъва .
                          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Здравейте колеги, за мене срещата беше невероятна, благодаря!
                            Drive or Die!

Коментар

Ами предлагам да се видим пред самия ресторант, защото паркинга го знаем само аз, ти и още двама, и за да не стане объркване - по-добре пред ресторанта, или направо в него. Аз ще гледам да съм в 19:00 отпред, и който първи дойде - флизаме.

Коментар

rdinev написа:
                                А някой който не е от София, но е в София по една или друга причина, желан ли е на евентуалната сбирка?
                                Мн ясно, че няма да има проблем!!!
                                CSI in the CAR !!!
                                Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Working...
                                X