sonicempire написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
Kики, дали ще мога да те помоля да се срещнем някъде и да дойда с теб? Понеже ще ми е малко трудно със стигането до там... ще се оправя, но ще е едно дъъълго пътуване с карта под ръка в натоварения трафик Това само при положение, че съм навреме в София де Ако номерът ти завършва на 84 - значи го имам (имам някакъв твой номер от преди 2-3 години)... Та ако няма да е проблем - пиши ми едно ЛС и ще се уговорим...
Коментар
-
Tuning Mode написа:На мен на отиване и връщане маи ше ми чукне 30км от младост, но пък мисля да се присъединя и аз тая седмицаПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Аз така разбрах, в 18:40 аз ще съм кацнал попаркинга и ще чакам пунтовци. До колкото разбрах идеята беше да сме на вътрешния паркиг, но като гледам там може и да ни е тясно ако сме повече от 15-18 коли, в такъв смисъл, че самия паркинг е разделен от тревни площи и е 8 срещу 8 парко места и след тва колите биват разделени от тревна площ. Ако решите горе може да ги наредим, все още е топло времето така че няма да умреме от студ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар