Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sonicempire написа:
    колега тоя път не само снимки ще има но слме подготвили и камера с оператор който после ще ги монтира в клип,постарали сме се да бием по манящина пловдивските браво срещи
    Успех Ви пожелавам да изпреварите пловдивчани,но ще ви е малко трудно щото там са около 20-тина бравока и всичките са сериозни и се подкрепят здраво.Плюс това и колегата който ги снима е на много високо ниво.Прави просто уникални клипчета.Изобщо силен град със силни срещи.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

sonicempire написа:
      Insane написа:
      Айде няма да казвам защо :Dмисля и аз да мина да видя братята пунтовци, нищо че не съм с пунта :P
      добре дошъл в клуба братле :D
      ей водете повече приятелки на ваще приятелки :D
      Drive or Die!

Коментар

Колеги, понеже нещо не разбрах - къде и кога точно е срещата ? Ако може на картата да ми покажете къде се намира Че не съм много на "ти" със София

Коментар

kiler_4o написа:
          Колеги, понеже нещо не разбрах - къде и кога точно е срещата ? Ако може на картата да ми покажете къде се намира Че не съм много на "ти" със София
          11та - 12та страница ...
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Банда,отгоре на открито ли ще се събираме?
            Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Kики, дали ще мога да те помоля да се срещнем някъде и да дойда с теб? Понеже ще ми е малко трудно със стигането до там... ще се оправя, но ще е едно дъъълго пътуване с карта под ръка в натоварения трафик Това само при положение, че съм навреме в София де Ако номерът ти завършва на 84 - значи го имам (имам някакъв твой номер от преди 2-3 години)... Та ако няма да е проблем - пиши ми едно ЛС и ще се уговорим...

Коментар

Tuning Mode написа:
                На мен на отиване и връщане маи ше ми чукне 30км от младост, но пък мисля да се присъединя и аз тая седмица
                е няма да си единствен приятел. аз като идвам от божурище също няма да са ми по малко от 25
                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                  Tuning Mode написа:
                  На мен на отиване и връщане маи ше ми чукне 30км от младост, но пък мисля да се присъединя и аз тая седмица
                  е няма да си единствен приятел. аз като идвам от божурище също няма да са ми по малко от 25
                  Аз идвам от 400 км., тъй че не се оплаквайте

Коментар

идвайте от всякъде да се съберем повече пунтаци :D
                    Drive or Die!

Коментар

Последно за 19:00 ли остава срещата?
                      Mean green machine

Коментар

Аз така разбрах, в 18:40 аз ще съм кацнал попаркинга и ще чакам пунтовци. До колкото разбрах идеята беше да сме на вътрешния паркиг, но като гледам там може и да ни е тясно ако сме повече от 15-18 коли, в такъв смисъл, че самия паркинг е разделен от тревни площи и е 8 срещу 8 парко места и след тва колите биват разделени от тревна площ. Ако решите горе може да ги наредим, все още е топло времето така че няма да умреме от студ

Коментар

Може и аз да дойда по-рано и да поразчистиме горе
                          Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

simiman написа:
                            Последно за 19:00 ли остава срещата?
                            довечера в 19ч
                            Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Днес никой ли няма да идва?
                              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

супер и аз съм там
                                Соске би ческо те

Коментар

Working...
                                X