simiman написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз съм на работа всяка Божа неделя... Голема гадост, но какво ли не прави човек за едната заплата... Някоя събота обаче ще дойда. Моята пунтара си ме слуша, ако и да не е лъскава. Ще мина някой път да видя има ли нови машини... И пуснете снимки, та да изплакна поне очитеСтояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
Ей момичета и момчета.....дайте направо да се съберем в тези лъвове в Слатина, че мисля времето няма да е много походящо за външно събиране около дружбенския гьол Оги, от все сърце ти пожелавам скорошно оздравяване!!! Пък ако се наложи ще ти дойдем и на крака Приятел в нужда се познава...и не се забравя Дайте да уточним дата, че да мога и аз да се появя след кратко отсъствиеНикой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!
Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!
Коментар
-
Променям си становището, ще мога да дойда, вече се движа сравнително нормално, така че едно излизане няма да ми навреди. По предварителни данни в понеделник през деня ще е не повече от 18 градуса, и дъждовно, така че предлагам да направим скромна вечеря в ресторант двата лъва ? Или където кажете, стига да може да побере толкова народ...Ето и карта, много е близо до първоначалните ни срещи на пазара - на 100 метра западно. Червеното кръгче в югоизточния край е точното място на ресторанта, а като ориентир се вижждат стадион академик, зала фестивална, рдвр София окръг Мястото на старите срещи може да видите в този пост
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар