Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sonicempire написа:
    седим и мислим пъклен план за още малко бууст
    Като ви гледам, май само седите Шегувам се

Коментар

На кауфланд има цял свободен 2-ри етаж на който също има място за поне 100 коли и кауфланд-а работи до 22:00 часа :P Също така Има в близост доста заведения, които биха побрали хората, които решат да хапнат и пийнат

Коментар

аз съм много за кауфланда удобно е на всички голямо е има заведения на близо а за следващата среща съм отворен към предложения тази седмица вкарам колата в бокса и се надявам за следващата среща да е на 100%
        Fiat Punto 1.4 gt turbo
        Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

ju написа:
          Гледам доста хора са се събрали на срещата! Супер! Все така да продължавате! Аз бързах ли бързах да дойда на срещата, ама тая Варна много далече... Докато се прибрах стана късно... За следващата среща съм на линия!
          И да видя няма да повярвам , че си дошла.Защоли ?За черпенето Оги води тефтер та на никой няма да му се размине. За щастия мен ме проспусна понеже оги пак закъсняяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяя!!!!!Иначе за превоз няма ядове всеки ще помогне с превоз.Оги незнам за теб ама ти все се натискаш да возиш момичетата пък и немисля, че срещите трябва да се превръщат в геи збирки такаче жени идваите .

Коментар

Оги аз имам извинено забрави ли? добра среща сте направили

Коментар

Ааааа не....без никакви гейове Така няма да се разберем Момчета, не се бийте за всички ще има... така както е тръгнало може и да остана без кола окончателно, така че....
              Никой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

sof4o написа:
                Ааааа не....без никакви гейове Така няма да се разберем Момчета, не се бийте за всички ще има... така както е тръгнало може и да остана без кола окончателно, така че....
                Значи ще се обаждаш по отрано и някой ще те вози на срещата, а пък ако се преместим отново в Слатина няма и да ти е нужен транспорт . Та последно какво и се е случило на количката.
                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Junkey написа:
                  Значи ще се обаждаш по отрано и някой ще те вози на срещата, а пък ако се преместим отново в Слатина няма и да ти е нужен транспорт . Та последно какво и се е случило на количката.
                  Абе мани..... честно казано до момента незнам какво и е....факт е че трябва да се отвори двигатела и така да се констатира най-накрая каква е повредата но смятам и се надявам най-искрено да е нещо лесно и еффффффтинко

Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!

Коментар

sof4o написа:
                    Момчета, не се бийте за всички ще има...
                    Все едно написа - "Другият път ще дойда с 8 приятелки "

Коментар

нека и другите да кажат все пак какво мислят,на мен не ми пречи.лично ме пишете ЗА Кауфланд :D
                      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
                        нека и другите да кажат все пак какво мислят,на мен не ми пречи.лично ме пишете ЗА Кауфланд :D
                        +1
                        Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

ogi28b написа:
                          sof4o написа:
                          Момчета, не се бийте за всички ще има...
                          Все едно написа - "Другият път ще дойда с 8 приятелки "
                          Хммммммм..... ти какво сега? Липсва ви женско присъствие в компанията ли или какво? Не сте казали не съм взела буса с мажоретките

Коментар

nikolai_slavista написа:
                            И да видя няма да повярвам , че си дошла.Защоли ?
                            Лелеее, ти ме изкара егати несериозния човек.... тц-тц-тцВярваш, не вярваш ще се постарая да присъствам на следващата среща, пък! Ще взема някоя и друга приятелка
                            RIP Притежателка на горда Panda RIP
                            Bravo 1.2 16V

Коментар

Леле другата среща ще е интересно :П И да съм на работа ще гледам да се сменя, щом става дума за отбор мажоретки
                              Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

среща

да не забравите да дойдете довечера пишете да се пребройм
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X