Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bachev написа:
    ogi28b написа:
    bachev - ще хванеш промоцията - новите черпят !
    Хич не си го и помисляй Ние сме 3ма човека с 2 Бравока Айде влизам да си зема душ и се спускам към Дружба. До после.
    Този път се разминахме,пък за другия не се знае.ПС:колкото до самата среща...бих дошъл пак друго не мога да кажа.ПС2: за хората които едва ли са ме запомнили което мога да кажа и аз за някои от присъстващите на нея аз съм Григор,бях с надпис Alaska на дрехата ми :P
    браво 1.6 16v 1997 103hp
    колкото повече,толкова повече

Коментар

Аз да се извиня публично, че не можах да дойда, но нямаше как "приятел в нужда се познава" - един приятел катастрофира и трябваше да се разглабя колата му за оглед от застрахователи и така неделята отлетя... По долу е снимковия матрял за доказателство... П.С. - Дайте някви снимки от събитието, няма ли някакъв варянт да се добера до ТОП секретна снимка на колежката с привкус на праскова :D :P направо се заинтригувах с тая потаиност
      Прикачени файлове

Коментар

ето и малко снимки:
        Прикачени файлове
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

и още малко :D
          Прикачени файлове

Коментар

а ето и едно клипче : http://www.vbox7.com/play:338067d5 и специално за любителите на праскови ги черпя с едно сокче
            Прикачени файлове

Коментар

Ето какво видя едноокиятг бандит: (без да си мислите простотии за едноокия )
              Прикачени файлове

Коментар

Сокчо - разконспирирана !!!
                Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Много колегиално!
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

http://www.vbox7.com/play:48a2d7b9 само за ценители

Коментар

Хахха колегата sonicempire няма милост :P Тотално я разконспирира

Коментар

браво за хубавите снимкина следващата съм и аз там
                        Drive or Die!

Коментар

Според мен най-добре един път в месеца ,но на по-широк паркинг.Доводите ми са ,че за един месец всеки ще събере теми за който да говори,а мястото - да можем да се наредим по хубаво за снимките
                          При пуснат ляв мигач от автобус на спирка, задействай спирачката и дай сигнал на водача.

Коментар

чакам предложения през колко време да бъде срещата,аз мисля че 2 пъти в месеца е добре

Коментар

колкото по-често толкова по-добреи ще се упознаем повече
                              Drive or Die!

Коментар

sonicempire написа:
                                чакам предложения през колко време да бъде срещата,аз мисля че 2 пъти в месеца е добре
                                Напълно те подкрепям!
                                Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Working...
                                X