Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в София - част 1

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

добра среща беше найстина имаше доста коли.Ама другия път не ни заебаваите да ви гоним че неможем.Мойта кола нестига че фабрично си е бавна пък и аз зада ви оускам музика съм доста по тежак от нормално та нямаше как да ви гоня.С колегата смо ви гледахме как се отдалечвате, а и незнаехме каде утиваме та другия птъ слагаме ограничение до 80км/ч че иначе искаме да знаем поне каде утиваме

Коментар

кога правим следващата среща
      Fiat Punto 1.4 gt turbo
      Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Толкова снимане снимахте ,а резултата ........?Викате 16 коли,а?Браво,браво
        При пуснат ляв мигач от автобус на спирка, задействай спирачката и дай сигнал на водача.

Коментар

Еми довечера съм там . Мисля да пишем този път много неизвинени отсъствия на хората който са писдали, че ще дойдът а не са присъствали .
          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

ogi28b написа:
            Последно напомняне за утре - в 19-00 ще се видим на езерото в дружба 1, на алигатора. По план-график времето ще е нетипично, затова си носете дебели дрехи, вълнени чорапи и други зимни пособия.
            За мен извинено. Не съм в София, а и май ще остана без кола за известно време. Айде весело...
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

БОРИСОВ написа:
              Толкова снимане снимахте ,а резултата ........?Викате 16 коли,а?Браво,браво
              Да, браво! Пак ще помоля, ако ме има на някоя снимка, да не бъде публикувана, благодаря
              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Аз на тебе ти писах по скайпа във връзка с една друга тема, за една проверка, ама май не си го получил. Ако беше тук - довечера щяхме да проверим каквото искаш.

Коментар

колкото снимки има толкова ще публикуваме,нищо няма да остане скрито покрито сега по организацията на бъдещите срещи чакам отзиви-съгласни ли сте да е на същото място,часа удобен ли е за всички?всяка седмица ли да се прави или през две? извиняваме се на колегите които са ни изтървали по светофарите,късно се усетихме.следващия път няма да има такова нещо чакам отговори
                  Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Geraka написа:
                    ogi28b написа:
                    Последно напомняне за утре - в 19-00 ще се видим на езерото в дружба 1, на алигатора. По план-график времето ще е нетипично, затова си носете дебели дрехи, вълнени чорапи и други зимни пособия.
                    За мен извинено. Не съм в София, а и май ще остана без кола за известно време. Айде весело...
                    Герак нема ли да идваш бре Аз как ше ходя сам
                    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                      Герак нема ли да идваш бре Аз как ше ходя сам
                      Бе и аз така бях предният път - нямаше с кой да ида, ама не ме изядох....Ама знае ли човек...ти може да не се отървеш
                      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Предлагам да е веднъж в месеца - така или иначе има доста срещи на Форума, мисля, че по-рядкото събиране ще доведе до по-успешни и многочислени Пунто срещи. Мястото на мен ми е все едно, така или иначе живея твърде далече от каквото и да е, за да ми е удобно..
                        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

На мене ми е удобно и час и място.И колкото пъти кажете,толкова!
                          Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

нека всеки изкаже мнение по въпроса и после ще броим квотите
                            Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

bachev - ще хванеш промоцията - новите черпят !

Коментар

ogi28b написа:
                                bachev - ще хванеш промоцията - новите черпят !
                                Хич не си го и помисляй Ние сме 3ма човека с 2 Бравока Айде влизам да си зема душ и се спускам към Дружба. До после.
                                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                                X