добра среща беше найстина имаше доста коли.Ама другия път не ни заебаваите да ви гоним че неможем.Мойта кола нестига че фабрично си е бавна пък и аз зада ви оускам музика съм доста по тежак от нормално та нямаше как да ви гоня.С колегата смо ви гледахме как се отдалечвате, а и незнаехме каде утиваме та другия птъ слагаме ограничение до 80км/ч че иначе искаме да знаем поне каде утиваме
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 1
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Последно напомняне за утре - в 19-00 ще се видим на езерото в дружба 1, на алигатора. По план-график времето ще е нетипично, затова си носете дебели дрехи, вълнени чорапи и други зимни пособия.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
колкото снимки има толкова ще публикуваме,нищо няма да остане скрито покрито сега по организацията на бъдещите срещи чакам отзиви-съгласни ли сте да е на същото място,часа удобен ли е за всички?всяка седмица ли да се прави или през две? извиняваме се на колегите които са ни изтървали по светофарите,късно се усетихме.следващия път няма да има такова нещо чакам отговориПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Geraka написа:ogi28b написа:Последно напомняне за утре - в 19-00 ще се видим на езерото в дружба 1, на алигатора. По план-график времето ще е нетипично, затова си носете дебели дрехи, вълнени чорапи и други зимни пособия.Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:Герак нема ли да идваш бре Аз как ше ходя самEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Предлагам да е веднъж в месеца - така или иначе има доста срещи на Форума, мисля, че по-рядкото събиране ще доведе до по-успешни и многочислени Пунто срещи. Мястото на мен ми е все едно, така или иначе живея твърде далече от каквото и да е, за да ми е удобно..Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар