sonicempire мерси за подсещането, но за 30-ти пропускам и аз съм на работа...Иначе след включването на колежката темата силно се раздвижи Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Напротив... ето, че вече двама се оказаха на "работа" след, като си намерих транспорт до срещата..
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Аз отпадам за 30-ти ,на работа съм и няма да успея да дойда , другия път дано имам възможност.
тогава може да я направим извън работно време,но не знам дали ще е удобно за всички,чакам предложения.ако искате може да я направим в 19ч.то като гледам за 12 ще сме 4ма 5ма
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Аз отпадам за 30-ти ,на работа съм и няма да успея да дойда , другия път дано имам възможност.
тогава може да я направим извън работно време,но не знам дали ще е удобно за всички,чакам предложения.ако искате може да я направим в 19ч.то като гледам за 12 ще сме 4ма 5ма
Мен ме устройва този час, но нека и другите колеги да дадат мнение все пак.
FIAT Punto GT'96 131hp
FIAT Punto TD 60 '98
Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.
Аз днес няма да идвам, понеже се оказа футболна вечер, мислех че мачът Динамо цска е по-късно, а той от 7 - докато дойда след мача, ще стане вдругиден. Искам и да се извиня на Пешо че отпада уговорката ни.
Коментар